Кто полчал через Приват ?
Человеку нужно было отказатся и все! и позвонить на гарячую линию првата и ФГВФЛ! ( просто работники получают бонусы за карты)
Система у них такая. фотографируют по поводу открытия, закрытия депозита, карточки, переводов…
есть карта привата но они предпочли выплатить 20тис наличкой, процедура заняла приблизительно 15 мин.
Я отримав в приватбанку в м.коломия, за 25хв.
отримав карту для виплат і робили фото це стандартна процедура у них.
ліміт на зняття в день 10000грн. при потребі можна збільшити через приват24, поклали на карту без процентів нічого не знімали, в банкоматі отримав одразу як вийшов з відділення 10000.
Тільки різниця получилась коли працював ваббанкинг і сумою до виплат -340грн. але це рахую дрібниці.
я б потратив більше якщо б прийшлося їздити кожний день отримувати по 1000грн. і стояти в чергах.
отримав карту для виплат і робили фото це стандартна процедура у них.
- pavelmorozov
- 5 лютого 2015, 23:31
Карту яку вам видали, це карта для виплат? Як точно вона називається?
просто в ПБ дуже багато підводних камнів та прихованих платежів…
просто в ПБ дуже багато підводних камнів та прихованих платежів…
Понятно что работники привата при первом удобном случае пытаються втюхать услугу.
Кто уже получал через приват, как вам ето удалось ???