Мінфін - Курси валют України

Встановити

До слова....

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
SRW 26 листопада 2014, 12:39
Я вкладник даного банку, на жаль проживаю далеко від Києва, тому не можу приїхати взавтра 10 год під НБУ. Але знайте, що я вас підтримую повність, прошу всіх, хто там буде вимагати не тільки повернення вкладів, а й відповідальності тих людей, що завалили щей банк. В якій країні таке можливо, щоб власник втвів гроші черезз кредитування свого бізнесу, тепер жирує, а ви «скот», бо інакше вони нас не називають, стівйте з протягнутою рукою і просіть своє, не чуже, і ще держава має ті гроші віддавати, це тоже з наших податків, або що надрукує ще грошей? Треба вимагати, щоб їх брали за одне місце, і забирали бізнес і так далі, він багатий бізнесем, має земель і підприємств, хай повернее все, за паї земельні не платить, вже по півроку теж люди хадять з протягнутими руками, скоро ноги протягнуть вже.
Іще, треба ставити питання, хто має вернути відсотки за прострочений час, гроші то фактично «заморожені» виходять, а хтось то ними користується. Зараз будуть розбиратися пару місяців, а відсотки могли б все нараховуватися, а тепер нічого ж не нарахують. Ось порахуйте, в середньогму в кого вклад хай навіть 200 тис.грн., то це приблизно 4000 грн. в місяць, а якщо будуть розбиратися 2-3 місяці, то рахуйте самі. Мені здається нікому тут лишніми не будуть ще забрати свої ж, підкреслюю свої гроші. Говорю, так як воно є, я б забрав ті гроші, то поклав би в інший банк, то мав би відсотки, а так і відсотків немає, і депозит свій забрати не знаю як.
Хто попав в таку ситуацію, то подумайте і про це. Так, що треба вимагати свого і покарання винних однозначно.

Коментарі - 10

+
0
Sergey62
Sergey62
26 листопада 2014, 13:32
#
На данный момент на сайте фонда есть информация, что % будут начислены за период ВА до момента отзыва лицензии НБУ. А выплачиваться будут фондом в пределах 200 т. грн.
+
0
helen123
helen123
26 листопада 2014, 13:51
#
На сайте есть, а в новых поправках к закону о гарантировании вкладов уже нет с июля 2014.
+
0
absent
absent
26 листопада 2014, 13:58
#
Очень правильно все написано, у банка проблемы были давно, но как такое может быть когда собственник не отдает вклады и при этом в это же время кредитует свой агробизнес на миллиарды гривен???? Т.е. деньгами простых вкладчиков, населения. А теперь он винит во всех бедах НБУ и просит людей прийти на митинг, смешно просто… Митинг надо делать под офисами Бахматюка! Меня очень удивило, что здесь есть люди, которые верят страшной сказке про НБУ, VAB это классическая пирамида, пилесос депозитов, тупой развод населения.
+
0
Fenix78
Fenix78
26 листопада 2014, 18:55
#
Под офисами Бахматюка надо не митинги устраивать, а налагать АРЕСТ на имущество!!!
+
0
Liolyk
Liolyk
26 листопада 2014, 14:00
#
Банк лишить лицензии, владельца на вилы.
+
0
AN2011
AN2011
26 листопада 2014, 15:01
#
Нет, для нас лучше присоединить его к др.банку или национализировать.
Позабавила фраза :« вимагати не тільки повернення вкладів, а й відповідальності тих людей, що завалили щей банк...» Это каких таких людей? Тех, что 1,5 года назад колесили по Украине с призывами «Повстань, Украина», а теперь возглавляют органы власти?
+
0
elvna
elvna
26 листопада 2014, 16:54
#
А меня позабавила фраза «забрал бы депозит и положил бы в другой банк, были бы проценты» У меня лично надолго пропало желание в банк деньги нести под какие-то ни было проценты! Даже самые высокие проценты не стоят моих испорченных нервов. К подобному мнению склоняются большинство моих знакомых, у которых тоже депо были в ВАБе.
+
0
Sox Sa
Sox Sa
26 листопада 2014, 18:14
#
Никогда больше не положу денег в этой стране…
+
0
catia9
catia9
26 листопада 2014, 19:25
#
Я имела несчастье положить депозит в Таврику.В конце 2012 года в него ввели ВА. Депозит заканчивался после окончания ВА, проценты начислялись во время ВА.Депозит получила через 4 месяца, по процентам, начисленным, во время ВА писала в отделении заявление.В июле 2013 по почте пришло письмо, что сумма процентов 6250 грн.будет выплачиваться в 4 очередности.До этих пор денег я не получила.Прошло 2 года!!!
+
0
nucha
nucha
1 грудня 2014, 17:07
#
2 декабря обманутые вкладчики собираются возле ВР в 9 часов.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися