План дій
Ещё можно обьявить сафари на бахМАТЮКа.Думаю, народ скинется.
Під НБУ потрібно вимагати його негайного звернення до суду та прокуратури з вимогою:
1) блокування рахунків головних кредиторів VAB банку, які зобов'язані, але не повертають вчасно кошти банку (бізнес цих кредиторів йде успішно). В іншому разі НБУ стає співучасником розкрадання.
Крім цього нам необхідно:
1) паралельно блокувати одне з ключових підприємств головного кредитора-олігарха Бахматюка в т. ч. фізично.
2) «не давати жити» Бахматюку та його близькій родині в Україні, аж поки не поверне «вкрадені» кошти.
У разі затягування процесу та неповернення кредитів у найкоротші терміни (можливо спільно з НБУ) необхідно вимагати від відповідних структур націоналізацію майна головних кредиторів банку VAB, з подальшим розподілом акцій підприємств-кредиторів між вкладниками банку (у частці неповернення кредиту банку).
Якщо законні методи за 2-3 тижні не подіють, то палити шини під НБУ та фізично займати підприємства-кредитори, аж поки
1) їхні акції не будуть розділені між вкладниками або
2) підприємства не повернуть кредити в розмірі необхідному для нормальної роботи банку.
Якщо і це не подіє, то… (далі йдуть заклики, які не мають нічого спільного з законами України).