денежные средства
Подскажите, если на валютном счету у меня деньги, то при ВА могу ли я их снять, просто не до конца понимаю что это такое, и что произойдет? огромное спасибо за ответ
Все конвертится в гривну по сегодняшнему курсу нбу.
насчет снять читайте www.fg.gov.ua/faq/
насчет снять читайте www.fg.gov.ua/faq/
- happysmile
- 21 листопада 2014, 13:37
Нет, про валюту забудьте. В фонде вам отдадут до 200 тыс грн, в лучшем случае через мес 5.
Вроде как написано, что расчет идет не на момент введения ВА, а на день принятия решения о ликвидации
Розрахунок суми кредиторських вимог в іноземній валюті за вкладами вкладників, в межах 200 тисяч гривень, відбувається шляхом перерахування суми вкладу у національну валюту за офіційним курсом гривні до іноземних валют, встановленим Національним банком України на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку та здійснення тимчасової адміністрації.
Розрахунок суми кредиторських вимог в іноземній валюті за рахунками юридичних осіб, фізичних осіб – суб’єктів підприємницької діяльності, а також за вкладами вкладників, вклади яких перевищують 200 тисяч гривень, відбувається шляхом їх перерахування у національну валюту за офіційним курсом гривні до іноземних валют, встановленим Національним банком України на день прийняття рішення Національним банком України про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку.