Мінфін - Курси валют України

Встановити

Депозити

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
Ngre 12 вересня 2014, 9:15
Расскажу свою историю. На начало года у меня было 3 депозита- 1 в вабе, 2 в промэкономе, 3 в истории не будет фигурировать.
Ввели в промэконом ва, в мае месяце и что? Пошел уже который месяц, а выплат нет. Фонд нашел инвестора, который якобы должен забрать обязательства- фидобанк. Знаете чем отличается этот инвестор от промэконома? Ничем! Деньги заморозили на 60 дней с правом по истечении этого срока переложить деньги на депозит! Не забрать! Просто начать получать с этих деньги хоть какие-то проценты!
Здесь я забираю каждый день свою тысячу и молю бога, чтобы история не повторилась!

Коментарі - 7

+
0
itsmeee
itsmeee
12 вересня 2014, 9:32
#
Прекрасная история для тех, кто спит и видит введени ВА.
для тех, которые мечтают и себя в болото запихнуть, и остальных следом утащить…
+
0
topII
topII
12 вересня 2014, 9:40
#
«Кому шо, а курке — просо!» какая тысяча, вы эту тысячу ещё лет пять будете забирать. В сов. время ходила поговорка :«пусть колбасы не будет, только, чтоб не было войны.» это по Павлову- массу людей угнетать. Надо, чтоб войны не было и колбаса была. Здесь всех пропускают через -0,5%. Посчитайте!!! Это некроха банк. Все под контролем! А ещё именно на такую политику как у вас и рассчитано. Это, если вместо лечения, выбы снимали боль и только.
+
0
Виктор Малиновський
Виктор Малиновський
12 вересня 2014, 15:56
#
Все залежить від суми депозиту. Не всі ж такі мільйонери як Ви.
5 років на 365 днів по тисячі. Так у Вас майже 2 мільйони. Звичайно жартую. Розумію і Ваш відчай. 0,5 % не хочеться втрачати. Але кожен повинен вибрати що краще втратити копійки чи всю суму. З лютого в банку проблеми. Кожен день перебування коштів в банку це ризик. Тому кожен повинен вибирати що для нього важніше. Я так само ходив в банк пролонгував вклади і тому подібне. По ки хтось не спитав яка в мене сума. Тоді я реально подумав і вирішив витягати по крохам. Втратив пару тисяч (0,5 % і т.п.), але через пару місяців надіюсь попрощатись з банком назавжди забравши свої кошти. Достроково поки що вклади не розриваю. Але дроблю через інтернет-банкінг до неможливості (різні терміни, малі суми, повернення депозитів на різні карткові рахунки). Щоб легше витягати по частинам і менше втрачати. Адже від того що кошти будуть лежати без будь-яких відсотків я не виграю.
+
0
taras tadva
taras tadva
12 вересня 2014, 16:11
#
Шановний(на) п.VkladnukViktor! А можна нескромне питання? Дякую. :)
Але чесно… Ким ви працюєте у VAB? Можливо піарменеджером? Чи може штатним психологом? Будьте ласкаві і не забивайте баки ошуканим вашою установою вкладникам!
+
0
Виктор Малиновський
Виктор Малиновський
12 вересня 2014, 17:52
#
Для taras tadva. Чесно. Прочитайте мою відповідь Вам — наступний коментар. Може зрозумієте. Хоча дякую за комплімент. Якщо хтось запропонує посаду піарменеджера — може прийму (хоча й освіта не зовсім відповідна), якраз шукаю роботу! Тільки не в цьому банку! Це не обговорюється! Щодо штатного психолога — це не пропонувати, мабуть просто я наступив на ті самі граблі, що й інші тому складається вражання що я в цьому розбираюсь професійно, але на жаль ні. І Будь-ласка читайте коментарі уважно щоб не робити неправильних висновків.
+
0
Виктор Малиновський
Виктор Малиновський
12 вересня 2014, 17:30
#
Для taras tadva. Чесно. Прочитайте про акції вкладників банку в Івано-Франківську. Ми активно в кінці квітня на початку травня намагались щось доказати. Зустрічались з керівництвом ОДА, територіального управління НБУ та цього банку, пікетували банк. На Ютубі є новини. Подивіться. Про Львів не чув. Про Київ читав, люди й там хотіли щось доказати. Але нам сміялись прямо в очі, якщо закрити один з банків який входить в десятку найбільших то що робити з іншими. Та й банк постійно хитрить. На папері в них майже все добре. Були проблеми (виглядало ніби самі вони й створили їх щоб отримати дешеві гроші — рефінансування з НБУ), але в кого їх немає зараз. Про відсутність совісті в працівників банку я мовчу. Але емоції пройшли, нам доказали, що з нами рахуватись в даний час ніхто не буде. Спасайтесь самі. Так, я граю за правила банку (які він постійно змінює), втратив пару тисяч (ненараховані відсотки, плата за видачу готівки чи за перевід коштів), але більше половини коштів витягнув. Тому мої поради це не піар банку (проклинаю той день коли про нього дізнався і відніс туди кошти), а твереза оцінка ситуації і намагання помогти комусь, як раніше зорієнтуватись в ситуації мені допоміг цей форум і ті хто давав поради як витягти кошти.
+
0
itsmeee
itsmeee
12 вересня 2014, 17:44
#
Вот человек, прошедший все этапы, и понявший, пишет.
но нет, народ будет пытаться судиться и гененрировать злобу дальше, теряя время, здоровье и нервные клетки.
пока сам не набъет эти шишки и не придет к похожим выводам. неужто на чужих ошибках учиться нельзя…
про трезвую оценку твержу тут постоянно, но на глазах шоры какие-то.
любой, кто советует включить логику, становится опальным оппозиционером. ну ок. лучше быть в меньшинстве со светлым мозгом, чем напрасно стоять с плакатиками среди серой озлобленной толпы.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися