не повертають депозит,банкомати не працюють...

без оцінки
OlenaOlenaOlena
Доброго дня! Термін дії гривневого депозиту відповідно до договору закінчився 16,04,2014 р.Депозит не повертають посилаючись на «внутрішнє розпорядження» банку, яке звісно ніхто не показує.Жоден банкомат VAB в нашому місті е працює, в касах банку постійно немає гривні, ХОЧА НОВІ ДЕПОЗИТИ БАНК ПРОДОВЖУЄ ПРИЙМАТИ.
А я просто хочу повернути СВОЇ ВЛАСНІ КОШТИ.Виходить договір який був укладений з банком просто «фікція», банк спокійно порушує його умови, а НБУ спокійно на це реагує.
Питання до vab- ЯК МЕНІ ПОВЕРНУТИ СВОЇ ВЛАСНІ КОШТИ І НА ОСНОВІ ЧОГО ВИ ПОРУШУЄТЕ МОЇ КОНСТИТУЦІЙНІ ПРАВА?
ВіЕйБі Банк (VAB Банк)
Уважаемый клиент! Мы приносим Вам свои извинения за создавшуюся ситуацию и работаем над ее устранением.
Для более комфортного снятия денег, Вы можете получить карту в отделении банка и снимать деньги в банкоматах нашего банка или в сети банкоматов «Атмосфера». Также, картой можно рассчитываться за товары и услуги в торгово-сервисной сети.
Кроме того, активно рассчитываясь картой Вы можете принять участие в акции «Відпочивай по-українськи», главный приз которой — Week-end на двоих в любом городе Украины
(с условиями акции Вы можете ознакомиться на официальном сайте). С уважением, VAB.

Коментарі

Головна / Банки України 🏦 / ВіЕйБі Банк (VAB Банк) 💰 / Відгуки про ВіЕйБі Банку 📝 / не повертають депозит,банкомати не працюють...