Мінфін - Курси валют України

Встановити

Результати мітингу 19.05.2014 НБУ

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
sergeo2 19 травня 2014, 13:29
Доброго дня усім форумчанам.

— Сьогодні пройшов ще одим мітинг під стінами НБУ. Із позитиву — зібралося більше народу, були плакати. Мінус — все одно мало також нажаль ніхто не зміг запросити біль конкретних осіб. Над цим ще будемо праювати.
— Отримали дзвінок від Дубаса Андрія (працює радником народного депутата Олега Канівця на договірних засадах — те що про нього знайшов), він спустився до нас та згідно складеної заяви минулої пятниці пообіцяв на цьому тижні зустрітися із представниками VABу, та спробувати вирішити питання конкретно по кожному. Обіцяв тримати звязок та контролювати періодично виконання по списку.
— Заповнили заяву з вимогою до VAB банку та НБУ щодо шляхів вирішення проблему. Заяву зареєстрували в канцелярії копію надіслали до Дубаса Андрія.
— Склали заяву до прокуратуру щодо розслідування і можливого кримінального впровадження до представників VAB банку за присвоєння грошей. Так вірно бо річ зараз вже йде не про судову суперечку а як правильно тут вже казали відстояння своїх прав Конституцією України!
Підсумок поки що такий: обіцянки, обіцянки і ще раз обіцянки. Так сьогоднішній день нам приніс тільки обіцянки, зі сторони СБ VAB банку — пусті та пустословні що до середи все вирішать, зі сторони Радника речника — поки слова але обнадійливі, що хтось таки займається вирішенням цього питання.

Всім подяка за те, що прийшли та підтримали!
ПС: На завтра намічається мітинг під стінами ВР разом із братами по нащастю «форумовцями». Збір під НБУ об 11, запрошується усі бажаючі.

Коментарі - 4

+
0
Flery
Flery
19 травня 2014, 13:43
#
Дякую за інформацію. Мітингували в минулий четверг та пятницю. Вже більше з роботи на відпускають(((( Пишіть, якщо новини будуть, якщо треба десь підписатися, чи будуть якісь акції після 18 години. Мейл:Tsexla@ukr.net
+
0
Serg1544
Serg1544
19 травня 2014, 14:17
#
Спасибо за информацию! Я тоже сожалею, что нахожусь далеко от Киева, обязательно бы к вам присоединился.
+
0
Елена Елена
Елена Елена
19 травня 2014, 15:36
#
Спасибо за инфо. Тоже далеко от Киева. Один вопрос: отдавать деньги буду только тем, кто в переданном списке? Или я не правильно поняла. А как же остальные???
+
0
sergeo2
sergeo2
19 травня 2014, 16:36
#
Доброго дня Олена. Конкретної інформації з цього приводу дати не можу, але є підозра що так. Але думаю що і то не всім і не одразу… Кажу відверто — говорили за всіх вкладників, є такі що прийшли навіть не за ради вкладу а покарати хоч якось шахраїв. Але відповідь зазвичай звучала так що від представників ВАБ що від НБУ: Складайте список і ми персонально по кожному розберемося і розглянемо. Тож таки все базується зараз на ініціативі тих хто приходять. Казати про більш вагомі зміни не тільки для тих хто прийшов і постояв ( в свій робочий час доречі) але і для регіонів можна, але якщо по перше збереться людей 1000+ на мітинг і таки добиватися підписів від верхушки НБУ та ВАБ про якісь зміни… По іншому поки важко сказати як вплинути.
Як варіант можна скласти список людей по регіону і приїхати хоча б 1-2 людини. Але все одно щоб вас почули треба зібратися групою. Судячи по відгукам ошуканих не мало — тож давайте діяти і щось може зрушиться!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися