Мінфін - Курси валют України

Встановити

Не выдают деньги по окончанию срока депозитного договора

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
SergeyD 29 квітня 2014, 13:22
в отделении №63 г.Киев ул. Соломенская 8 у меня закончился депозитный договор № 713416/2013 — дата возврата вклада 28.04.2014г.;
Вчера не отдали даже проценты!!!
По поводу вернуть тело депозита посмеялись!!!
Сказали будут выдавать по 1000 грн в день. Сегодня сказали что денег не будет до 05.04.2014.
Читал здесь по поводу плана выплат — с кем его надо составлять и если составят, то реально будут выплачивать или как и всем — НИКАК НЕ ВЫПЛАЧИВАТЬ?
По поводу митинга — к сожалению работаю, если будет палаточный городок согласен приносить вещи и еду, поддержу друзей по несчастью, которые так же не получают свои деньги обратно от этого горе банка…
ВіЕйБі Банк (VAB Банк)
Відповідь банку
29 квітня 2014, 15:57
Уважаемый клиент! Действительно существует дефицит наличных денег, но банк работает над урегулированием данной ситуации. Палаточные городки вряд ли приведут больше денег в банк и будут способствовать успокоению ажиотажа. Ваши данные мы возьмем в работу и посмотрим чем можно помочь. С уважением VAB.

Коментарі - 2

+
0
иванов иван
иванов иван
29 квітня 2014, 13:57
#
НАЦІОНАЛЬНИЙ БАНК УКРАЇНИ
Генеральний департамент грошово-кредитної політики

ЛИСТ

01.04.2014 № 19-012/13603

Керівникам банків України
Національного банку України
Асоціації українських банків
Українському кредитно-банківському
союзу
Незалежній асоціації банків України

Інформуємо, що на «Лінію довіри» Національного банку України останнім часом надходять звернення громадян стосовно неналежного виконання банками вимог нормативно-правових актів Національного банку України з питань, які регулюють відносини з приводу депозитних операцій банків.

Зокрема, мають місце випадки необґрунтованої відмови окремих банків видавати клієнтам кошти з банківських рахунків (у т.ч. — в іноземній валюті) з посиланням на буцімто заборону Національного банку України на вчинення таких дій.

З цього приводу вважаємо за доцільне вкотре звернути увагу на те, що Національний банк України не запроваджував жодних обмежень на отримання клієнтами — фізичними особами коштів із своїх рахунків в національній грошовій одиниці.

Що стосується вкладів в іноземній валюті, нормативно-правовими актами Національного банку України були запроваджені тимчасові регулятивні норми, що регулюють видачу вкладів з рахунків в іноземній валюті.

Ці норми стосуються виключно:

випадків дострокового розірвання депозитних угод в іноземній валюті та дострокового погашення ощадних (депозитних) сертифікатів в іноземній валюті — в цьому разі банкам надано право повертати клієнтам кошти в національній валюті за курсом купівлі іноземної валюти уповноваженого банку на день проведення операції;

випадків запиту клієнтів на отримання великих сум готівки в іноземній валюті — банки зобов'язані здійснювати видачу (отримання) готівкових коштів в іноземній валюті з поточних та депозитних рахунків клієнтів через каси та банкомати банків у межах до 15000 гривень на добу на одного клієнта в еквіваленті за офіційним курсом Національного банку України.

Зазначені регуляторні норми запроваджені тимчасово (до 01 травня 2014 року) і мають на меті забезпечити ритмічне задоволення потреб клієнтів в готівковій іноземній валюті в умовах об'єктивних технічних складнощів із підкріпленням кас банків іноземною готівкою в умовах напруженої ситуації в країні.

Натомість банки не мають жодних підстав відмовляти клієнтам у:

виплаті коштів з їх рахунків в межах зазначених регуляторних норм;

здійсненні переказу коштів в іноземній валюті, що належать клієнтам, в повному обсязі відповідно до нормативно-правових актів Національного банку України з питань валютного регулювання.

З метою сприяння банкам у вчасному виконанні ними законних вимог клієнтів в умовах підвищеного попиту населення на готівкові кошти Національний банк України значно розширив інструментарій підтримки ліквідності та збільшив обсяги відповідних операцій.

Національний банк України готовий і надалі підтримувати ліквідність банків в обсягах, необхідних для вчасного виконання їх зобов'язань перед клієнтами.

З урахуванням викладеного, вимагаємо від керівників банків забезпечити неухильне виконання нормативно-правових актів Національного банку України та недопущення порушень законних прав клієнтів банківських установ.

Національний банк України ретельно перевірятиме інформацію, викладену в зверненнях громадян на «Лінію довіри», і у разі підтвердження фактів порушення банками вимог чинного законодавства до них будуть застосовані відповідні заходи впливу.

Голова

С.І. Кубів
+
0
иванов иван
иванов иван
29 квітня 2014, 14:39
#
minfin.com.ua/blogs/kravets/49423/
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / ВіЕйБі Банк (VAB Банк) 💰 / Відгуки про ВіЕйБі Банку 📝 / Не выдают деньги по окончанию срока депозитного договора