Запитання банку
Уважаемый клиент! Надеюсь Вы понимаете что на данном форуме мы не имеем права давать официальные комментарии действием банка, мы здесь решаем только частные вопросы. Мы дадим Ваши данные в работу, посмотрим когда закончился депозит и какие выплаты делались и решим если есть проблема. С уважением VAB.
- ivfrdeposyt
- 24 квітня 2014, 15:35
Я лише прошу відповісти на підставі чого банк не виплачує мені кошти як вказано у вищезазначеному листі «у межах зазначених регуляторних норм». Прошу напишіть ссилку на сайті банку, де це зазначено.
(ответить)
(ответить)
- ivfrdeposyt
- 24 квітня 2014, 15:36
Банк, я не просила дати офіційні коментарі діям банку!!! Це моє приватне питання. Я вказала номер договору і хочу отримати відповідь.Депозит закінчився 28.02.2014
Крім того, тут зазначено '' вимагаємо від керівників банків забезпечити неухильне виконання нормативно-правових актів НБУ та недопущення порушень законних прав клієнтів банківських установ".
Враховуючи викладене, прошу відповісти на підставі чого банк не виплачує мені кошти як вказано у вищезазначеному листі «у межах зазначених регуляторних норм». Прошу напишіть ссилку на сайті банку, де це зазначено. Додатково повідомляю, я не маю платіжної картки.
Договір №26205080002608.