Отзыв о работе
Не хотят слышать или не это есть целью. Очень похоже на информационную войну против банка!
- olegborgol
- 24 квітня 2014, 7:42
Банк сам почав цю війну проти себе! Нахабним ставленням до клієнтів, закрився від нормального діалогу. Я давній клієнт. Прийшов ще при Максимові. Всім знайомим радив цей банк. Але надалі не раджу. Так, проблеми є в багатьох банках, але вирішують їх не так як у VAB, якому наплювати на клієнтів. Репутація заробляється роками, але втрачається за декілька днів.
Главное подумайте в каком банке сейчас все безоблачно — без лимитов, без штрафов за доссрочку, чтобы ты приходил, а тебе выдавали чемодан денег?
ВО ВСЕХ КРОМЕ ваба!
ВО ВСЕХ КРОМЕ ваба!
- olegborgol
- 24 квітня 2014, 9:56
Така кількість коментарів в підтримку ваб від Вас дає підстави сумніватися в неупередженості. Мабуть як не сам працівник банку, то хтось із родичів чи близьких? В мене карткові рахунки ще в двох банках. І отримував без проблем і 6 тисяч за раз і от недавно 20 тисяч. Гадаю, що ваб захотів погратися з нашими грошима на фоні падіння гривні, але занадто загрався і догрався до втрати репутації і клієнтів. Без таких горе-банкірів наша банківська система швидше стане європейською і цивілізованою. За відсотками не гонився ніколи, але для мене банк — це надійне зберігання коштів і їх безумовна видача на першу вимогу клієнта. Ви так не вважаєте? То Ваша проблема.
С валютными депозитами конечно тяжко, но ведь гривневые можно спокойно забирать частями. Способов описано не мало, было бы желание забирать.