Мінфін - Курси валют України

Встановити

Хами!

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Webracer 12 березня 2014, 10:21
В 65-му відділенні, що по проспекту Григоренка, 28, працюють хамы. Начальник відділення, Антоненко А.С., дуже неприємна особа. Коли закінчився депозит, вона мені сказала, що грошей я не отримаю, що зараз кожен за себе. І при цьому єхидно посміхалася.
Гроші я все ж забрав — 20 днів ходив, як на роботу в цей клятий банк, щоб забрати гроші. Сьогодні зайшов забрати залишки своїх грошей з депозиту, прийшов за півгодини до закриття відділення, а двері зачинені, з того боку стоїть охоронець і нікого не пускає. Я йому показую на годинник, він відкриває двері і каже мені, що відділення вже не працює. При цьому звертається до мене на «ти». Не знаю, як я йому не зарядив за це хамство, бо нерви у мене здали після цього. Його намагання закрити двері були безуспішними. Але потрапивши у відділення банку виявилося, що каса порожня. Люди сидять під касою і нікуди йти не збираються. А касирша каже: «Не знаю чого вони сидять, грошей немає».
Пішов у відділення №66 (Драгоманова, 16). Прийшов у 18:50. Відділення відчинене. І нарешті зняв залишки грошей в касі (трохи менше 5 тис.). В цей банк, а особливо в 65 відділення більше «ні ногою»!

Як боровся з лімітами (може комусь знадобиться):
Відкрив інтернет-банк і три картки (макисмум, комфорт, старт).
Через інтернет-банк перекидував гроші з картки куди впав депозит на нові картки (ліміт по кожній картці 5000 грн., комісія 0.5%).
Можна робити переказ у інший банк через інтернет-банк (ліміт 10000 грн. за добу, комісія 0.3%)
ВіЕйБі Банк (VAB Банк)
Відповідь банку
12 березня 2014, 10:23
Спасибо за отзыв, что вы забрали депозит. Надеемся, в дальнейшем вы будете оставлять только позитивные сообщения. Нам искренне жаль, что изменения доставили Вам подобные неудобства. Мы рассчитываем, что необходимость в этих ограничениях станет неактуальной в ближайшее время, ситуация в стране и на финансовом рынке стабилизируется.

Коментарі - 1

+
0
Webracer
Webracer
12 березня 2014, 10:33
#
Поки у вас працюють такі особи, як начальник відділення (Антоненко) та охоронець ні про які позитивні відгуки мова йти не може. Я не розумію чому ви вважаєте, що забраний депозит через 20 днів це добре? При тому, що я ще платив комісії, щоб переводить гроші у інший банк та з картки на картку. Якщо врахувати ці 20 днів і комісії, то виходить, що за 2 місяці депозиту я отримав 2.5%, а це 15% річних. Тепер скажіть мені, навіщо я зв’язувався з вашим банком?!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися