Грабеж на комиссии
А у меня за такие аферы банка нет желания платить, готовлюсь судиться с банком
Емітент зобов’язаний повідомити користувача про закінчення терміну дії його електронного платіжного засобу, не пізніше ніж за десять календарних днів до закінчення терміну його дії в спосіб, передбачений договором.
Емітент зобов’язаний повідомити користувача про те, що він має право закрити рахунок та про комісійну винагороду, яка може стягуватися емітентом за обслуговування цього рахунку, якщо в користувача немає більше діючих електронних платіжних засобів, емітованих до цього рахунку.
Заплатил больше 2 тыс грн за закрытие своего счета ФЛП которым не пользовался больше 2 лет и около 300 грн за счет физ лица, которым не пользовался столько же.
Пришел закрывать счет ФЛП — а они и заявляют — у вас задолженность…
Кошмар — на ровном месте такие бабки.
Писал в ГО им — глухо. Типа все законно — счета ваши при открытии были без абонплаты а потом она появилась и об этом было инфо у нас на сайте — вот мы вам и начисляли а уведомлять НЕ обязаны.
И да, это не спам — у меня и квитанции и выписки с начисленными комиссиями и письмо-ответ ГО есть — решил хранить на память — чтоб умней быть.
Так что советую обходить их стороной!