Якість обслуговування
Курс валют в Універсал Банку
Сьогодні мав досвід обслуговування в центрі Києва. У касира проблеми з руками, це мабуть ревматизм. Вона не здатна повноцінно і швидко порахувати кошти.
Обслуговування не приємне, касир не віддала решту, поки їй це не сказали. Це взагалі як?!
При обслуговуванні задає такі питання, що ніби ще й погано розуміє і явно у людини проблеми з зором.
В цьому відділенні працюють улюблені касири, їздив сюди через все місто. Але після сьогодні і в моно заходити не хочу.
Касир Юлія, яку раніше тут не бачив, обслуговувала неуважно та непривітно. Довелося самостійно нагадувати про решту, оскільки її спочатку не видали. Під час обслуговування виникло враження, що працівниця погано розуміє запит та має труднощі з уважністю до деталей. Через це процес був дискомфортним і залишив негативне враження від відділення загалом.
Після такого обслуговування більше немає бажання відвідувати це відділення, хоча раніше завжди мав лише позитивний досвід.
Зверніть увагу на те, що у Вас відбувається. Ви ж котики :)
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.