Неприпустимий вчинок касирки

and815 23 лютого 2026, 22:13
На моє питання, чи можу купити 100 євро, касирка відповіла відмовою. Я здивувалась, бо це перший випадок в цьому відділенні, сховала наготовані гроші, думала йти, але не полишало відчуття, що щось не так. Перепитала в іншій касі, відповідь «Так, звичайно, вам 100 чи дві по 50?». Купую, повертаюсь до першої касирки в трохи ошелешеному стані і прошу пояснити її поведінку. Каже, що саме у неї євро нема. Хіба не природньо було сказати «зверніться до сусідньої каси?» Касирка каже «вибачте, будь ласка», але на обличчі написано «та відчепись вже». Абсолютно дикий, нехарактерний для цього невеликого затишного відділення випадок. Ходжу сюди саме через підкреслено ввічливих, доброзичливих касирів, найчастіше звертаюсь до пані Наталіі, яка цього разу була зайнята, щось там рахувала. Отже, станом на зараз мене цікавить, чи дійсно в цій касі не було євро, чи працівниці банку просто було цікавіше далі розмовляти по телефону. Бейджик не читався, тому імені я не розгледіла. Відділення 5, що на Тарасівській, п’ятниця, 20 лютого, близько 16-ї години. Касирка блондинка, поруч з пані Наталею.

Qwerty1999
Qwerty1999
24 лютого 2026, 7:15
Що пропонуєте зробити з касиром, яка вам відмовила — винести догану,
зменьшити зарплату, звільнити з банку або посадити в тюрму.