Системно важливий.... «банк брехун».

Мало того, що позакривали відділення майже в усіх містах України але і навчились давати «липову» інформацію в своїх чат-ботах і інтернет-пропозиціях. Повідомляють одні умови по депозиту (в тому числі і на сайті Мінфіну), а потім при пролонгації ставлять перед фактом інших умов. І це, наприклад, було зі мною не один раз. Бачу непорядність банку в малому- то намає довіри ні в чому. Через це прийдеться сказати такому банку- ПРОЩАЙ.
Універсал Банк
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, нам дуже шкода, що виникла ця ситуація.

Зі своєї сторони приймемо міри, щодо оперативного реагування на внесення змін відсоткових ставок не тільки на сайті банку, а й на сайтах партнерів. Окрему увагу приділимо вдосконаленню якості розмов працівників, щодо усіх деталей та коректного консультування клієнтів.

Щодо першої лонгації депозитного договору, звертаємо Вашу увагу, що вона відбулась у відповідності до усіх діючих умов для клієнтів відділень, які було закрито. Усім клієнтам, які автоматично продовжували договір на новий строк було надано надбавку розмірі +1% до діючої ставки на момент лонгації, усі наступні лонгації відбуваються на стандартних умовах по ставці, яка діє в момент лонгації.

Приносимо свої вибачення за ситуацію, що склалась.
Мінфін
Відповідь адміністратора
Дякуємо за увагу до інформації, розміщеної на «Мінфіні». Звертаємо увагу, що ставку за депозитом Універсалбанку вказано з урахуванням додаткового % за відкриття депозиту через telegram чат-бот https://minfin.com.ua/ua/deposits/796-srochnyy-onlayn/?sku=8444

ROMA KOMA
ROMA KOMA
3 березня 2020, 20:37
То і пишіть чітко і внятно на своїх сайтах і сайті банку. Мене обманули і при першій пролонгації а про другу ніде не написали- ні на чат-боті, ні на сайті банку, а поставили перед фактом. Це все від«хитрості» чи .....  Клієнти мусять знати, що цей банк непорядний а такі банки довго не «живуть».