Мінфін - Курси валют України

Встановити

Вопрос к UniCredit Bank.

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
без оцінки
Elena4321 23 січня 2015, 14:06
Вопрос к Банку. Скажите, пожалуйста, если вы говорите, что введение дополнительного курса для карт, это не изменение правил или условий, а просто повышение курса. То почему, все же вы выложили эту новость 20 января? Вы же не пишете каждый день — ДО УВАГИ КЛІЄНТІВ: Сьогодні чергова ЗМІНА КУРСІВ КОНВЕРТАЦІЇ ЗА ПЛАТІЖНИМИ КАРТКАМИ! Дана зміна сьгодні як і завтра вводиться для задоволення потреб всіх клієнтів банку при розрахунку картками за кордоном, мінімізації ризиків і забезпечення безперебійної роботи.

Так почему вы выложили это новость вообще, вы очень заботитесь о своих клиентах, что они вдруг сами не увидят, что сегодня курс изменился? Ответьте пожалуйста.

И также, вопрос к модератору этой ветки, почему сегодня стерли несколько последних сообщений, и то в котором была указанна группа в facebook -«Юридические аспекты борьбы с беспределом банков»?

Коментарі - 2

+
+2
helen1234
helen1234
24 січня 2015, 11:22
#
Вопрос к Банку: Почему не соблюдается закон???? — Закон України 14.10. Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо функціонування платіжних систем та розвитку безготівкових розрахунків (Відомості Верховної Ради (ВВР), 2013, № 37, ст.488) 14.10. Банк має право вносити зміни до правил користування електронним платіжним засобом або тарифів на обслуговування електронного платіжного засобу, повідомивши про відповідні зміни користувача у спосіб, передбачений договором. Банк зобов'язаний надіслати користувачу не пізніше ніж за 30 календарних днів до дати, з якої застосовуватимуться зміни правил користування електронним платіжним засобом або тарифів на обслуговування електронного платіжного засобу, повідомлення про такі зміни. Банк у повідомленні зобов'язаний зазначити, що користувач має право до дати, з якої застосовуватимуться зміни, розірвати договір без сплати додаткової комісійної винагороди за його розірвання. Зміни до правил використання електронного платіжного засобу
+
0
UniCreditBank
UniCreditBank
29 січня 2015, 12:35
#
Тарифы, процедуры не изменялись. Все законодательные нормы соблюдены.
Изменился курс.
Согласно Умов, которые являются частью договора, если валюта операции не совпадает с валютой счета, банк проводит списание средств по курсу, установленному банком на день списания. Банком не вносились изменениям в тарифы, договора и прочие нормативные документы, поэтому у банка нет обязательства уведомлять об этом клиентов за 15 дней. Новый вид конвертации не вводился, конвертация как и прежде проводится по курсам, установленным банком.

2.1.18.1. У разі, якщо валютою проведення Операції з використанням Картки є Долар США, Євро або Гривня та така валюта відрізняється від валюти Рахунку, Банк списує з Рахунку кошти у валюті ведення Рахунку у сумі, що еквівалентна сумі Операції. Сума Операції перераховується у валюту ведення Рахунку за курсом, встановленим Банком на день списання. Інформація про курси Банку для проведення Операцій з використанням Картки розміщується на сайті Банку www.unicredit.com.ua
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися