Мінфін - Курси валют України

Встановити

Адресую юристам Укрсоцбанку.

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
RestR 29 липня 2014, 14:42
Адресую юристам Укрсоцбанку.

Шановні і по своєму дорогі для мене правники, виявляйте повагу до клієнтів, які судяться з Укрсоцбанк. Вони обмануті та принижені і судяться з жадібним Укрсоцбанком, коли загнані у глухий кут.
Не заходьте при них на приватне спілкування до суддів третейського суду і до суддів судів загальної юрисдикції.
Не красить Вас і демонстративне привітання суддів чоловічої статі з потисканням рук, навіть якщо Ви працювали помічником цього судді і дуже скучили. Немає чого Вам робити і в кабінеті голів суддів в робочі часи суду. В третейському суді при асоціації українських банків достатньо Твердохліба Олега. Цілу колегію з юристів Укрсоцбанку утворювати в цьому третейському суді не обов’язково.
Не слід хизуватися своїми зв’язками в судах, Вищій раді юстиції, Національному банку України, Кабінеті Міністрів України і своїми можливостями вирішувати питання. По-перше це не Ваші можливості, а по-друге такі можливості можуть бути перебільшені. Заступник голови апеляційного суду м. Києва Крижанівська Ганна, інші судді, член Вищої ради юстиції Резніков О.В., як і інші члени ради, можуть мати свої симпатії, але і вони намагаються уникати дурнів.
Не грайтесь з автоматизованою системою розподілу справ, створюючи умови для повернення Ваших позовів з метою їх повторного подання до судді, який Вам подобається. Наприклад суддя Голосіївського районного суду м. Києва Калініченко Лариса Степанівна не схвалить такі Ваші дії, як і поважні судді інших судів.
Намагайтесь налагоджувати вирішення складних і нібито дуже конфіденційних питань через одну поважну юридичну компанію, в іншому разі такі питання перестають бути конфіденційними. «Лаврінович і партнери», «Алексєєв, Боярчуков і партнери». Можу назвати ще з десяток. Будьте уважні. Символи «m» і «rn», інші символи в електронних адресах нібито однакові, але зовсім різні. Обов’язково перевірте чи не направляли Ви щось комусь на помилкові адреси. Якщо так, то обов’язково повідомте керівництву. Перевірте чи не встановив Ваш бувший колега в поштовій програмі автоматичну розсилку вхідної пошти на інші адреси. Не мені Вас повчати…а вимушений.
Не з’ясовуйте стосунки між собою особливо на вулиці та в соціальних мережах. Втрачаючи контроль, Ви можете говорити, а інколи і писати багато зайвого.
Надаючи суду копії документів, завжди пам’ятайте, що можуть бути перевірені оригінали документів. Особа, яка засвідчила неналежну копію може виглядати непривабливо.
Якщо Ви раптом знайшли щасливого покупця з м’ясом стягнутої з когось нерухомості, перевірте чи не є або чи не був такий покупець працівником Укрсоцбанку або родичем такого працівника. Якщо покупцем, що найбільш вірогідно, виявиться юридична особа, знов таки перевірте теж саме серед засновників такої юридичної особи. Не бажано, щоб номер мобільного телефону таких осіб був одним з корпоративних номерів Укрсоцбанку. Такі особи повинні мати загальне враження про нерухомість, яку купляють…
Не беріться за роботу на стороні, допомагаючи заможнім клієнтам інших банків не віддавати борги. Їх співробітники не завжди зберігають конфіденційність. Ви можете помилятися щодо своєї обізнаності та в Вас і своїх проблем вистачає.
Користуйтесь і надалі послугами виконавчої служби, бувших працівників якої Ви завжди раді бачити в своєму штаті з відомих причин. Не відбирайте в людей нерухомість під маскою камуфляжу, який останнім часом став модним трендом.

Поважайте тих, хто втратив владу, але допомагав Вам. Це правило виконували навіть варвари.

Ще раз перечитайте все з самого початку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися