Документи подав до строку, рахунок усе одно заблокували
Курс валют в Укрсиббанк
Користувався рахунком приблизно десять років або більше. Влітку 2026 року мені зателефонували з банку та попросили прийти для оновлення даних до 01.10.2026, інакше рахунок і зняття коштів заблокують.
28.09.2026 я відвідав відділення у Києві за адресою: просп. Академіка Палладіна, 18/30. Надав усі запитані документи, включно з випискою про доходи ФОП за поточний рік з іншого банку для підтвердження походження коштів. Заповнив анкету та підписав копії документів.
01.10.2026 рахунок заблокували. Причину мені не пояснили ні у відділенні, ні на гарячій лінії, ні в чаті застосунку. Замість звичайного користування власними коштами я тепер маю з’ясовувати процедуру їх отримання через закриття рахунку.
Податки сплачено, запитані документи надано, до відділення я прийшов до визначеного банком строку. Чому цього виявилося недостатньо — відповіді не отримав. Моє обурення викликають відсутність пояснення та повторні витрати часу після виконання вимог банку.
Прошу представника банку надати змістовну відповідь: чи опрацьовані документи від 28.09.2026, яка причина обмежень і як та в який строк я можу отримати свої кошти. Після цього випадку довіру до сервісу втрачено.