З Новим Роком Списання коштів за відключені послуги та нав’язування страхування без згоди клієнта.
Я залишаю вкрай негативний відгук про роботу Укрсиббанку.Я зіткнувся з відвертим маніпулюванням та крадіжкою коштів з рахунку.Я зазделегіть вимкнув послугу інформування, щоб не платити за неї у новому році.У чаті підтримки банк визнав, що послуга була неактивна як13 днів.Проте 1 січня 2026 року з мене списали повну місячну вартість 30 грн.На моє запитання, чому знято повну суму за ненадані послуги, мені відповіли! Що перерахунку немає.Тобто банк просто привласнив мої кошти.Додаю ще, до картки як виявилося без мого відома підключили страхування FINPROTECT.Я не давав згоди на цю послугу і не підписував жодних додаткових угод.Коли я вимагав у них її відключити, мені цинічно заявили поїхати у місто Вінниця на вул.600 річчя.Або дзвонити в якусь стороню страхову компанію.У 2026 році банк, змушує клієнта витрачати час і гроші на проїзд, щоб вимкнути послугу, яку клієнт не замовляв.Підтримка в чаті абсолютно не налаштована на допомогу.На моє зауваження, що 1 січня списали кошти за те, що було відключено у грудні, я отримав лише шаблонні відписки! Про таку чесну діяльність банку.А по факту, банк дочекався зарахування коштів за повернення з AliExpress через брак доставки! І миттєво їх списали (((.Окремо хочу підкреслити, що банк також заганяє дебетові картки в мінус вже не одно разово! Я тривалий час не користувався карткою, а коли зайшов у додаток щоб поповнити мобільний, а там виявляється заборгованість понад 20 гривень.Тобто банк продовжує нараховувати комісії за страховки та обслуговування, навіть втягує в кредит! Створюючи борги клієнтам на рівному місці, Це абсолютно неприпустима поведінка для фінансової установи.Вимагаю повернути безпідставно списані 50грн комісія та страховка, і припинити нав’язування платних сервісів без чіткого його оголошення, обговорення та підпису клієнта.Номер звернення в підтримку та скріншоти переписки готовий надати контролюючим органам та НБУ.
Курс валют в Укрсиббанк