Нав’язування кредиту, для тих хто не помітить

delesprit 10 листопада 2025, 12:52
Замовив на сайті кредитну картку свідома. (іншим способом замовити не можна)
подзвонили -15 хвилин заповнювання анкети (як в 90−00 роках) кредитний ліміт зробили 30 000

через деякий короткий час передзвонили — «вітаємо — Вам одобрено відкриття картки свідома — можете відкрити її в додатку».

Заходжу в додаток — «підтвердіть отримання кредиту 30000 готівкою» — я звісно відмовляюся — і все — картки немає.

Дзвоню на гарячу лінію — мені кажуть — це ви відмовилися в додатку від картки — давайте ще раз заповнимо анкету (10−15 хв, ми ще раз все розглянемо)

Оформлюємо. Я наполягаю тепер на сумі ліміту 3000. Цього разу ніхто не передзвонює не вітає — але додаток вивалює сповіщення — «підтвердіть отримання кредиту 3000 готівкою».

Я знову дзвоню в підтримку. А там мені кажуть — вам картку не погодили ні зараз ні першого разу. Але кредит погодили. Але в мене ж є дзвінок від банка з «Вітаємо — картка погоджена»

delesprit
delesprit
10 листопада 2025, 14:02
Доповню.
дзвонять — «телефонуємо повідомити , що банк погодив вам надання кредиту готівкою»
я: «а навіщо мені кредит готівкою?»
відповідь по телефону — «банк в односторонньому порядку приймає рішення чому саме кредит вам потрібно»
natashaGra
natashaGra
27 листопада 2025, 12:27
Там банк вообще в одностороннем порядке идет вниз ко дну. Здесь за сколько лет 0 помощи

Курс валют в Укрсиббанк

Курс валют в Укрсиббанк

Головна / Банки України 🏦 / Укрсиббанк 💰 / Відгуки про Укрсиббанк 📝 / Нав’язування кредиту, для тих хто не помітить