Мінфін - Курси валют України

Дискримінаційні лії

mif5 22 вересня 2023, 11:20
19.09.23 року оператором кол-центру щодо мене були здійснені дискримінаційні дії в зв’язку з моїми фізіологічними особливостями: їй не сподобався мій голос і вона відмовила мені в обслуговуванні, хоча мною була надана вся необхідна для отримання консультації інформація. Про кодове слово оператор, певне, підзабула, так їй не хотілося зі мною спілкуватися. На скаргу отримала відписку, що, буцімто, оператор кол-центру має право давати суб'єктивну оцінку голосу клієнта, що є повним абсурдом, бо в правилах надання послуг вимоги до голосу, зовнішності не існує. Щодо інциденту. Представник контролюючого органу зі мною не спілкувався, хоча мав це зробити (і голо мій почув би). Натомість, мене закидали базарним спілкуванням в чаті, доказуючи, що я неправа, відібравши у мене чимало часу.
Школа, що працівники банку дозволяють собі принижувати честь і гідність клієнтів, порушуючи їх конституційні права. Обурена, що правила банківського обслуговування грубо порушені, внаслідок чого я була обмежена в користуванні послугою, на яку маю право, як клієнт.

Коментарі

Курс валют в Укрсиббанк