Не виконують рішення КМУ от 02.03.2022 198-р
25.08.2022 року було накладено арешт на мій картковий рахунок у зв’язку з тим що надійшла постанова від приватного виконавця на підставі виконавчого напису приватного нотаріуса про якусь заборгованість перед не відомою мені організацією з повернення боргів з якою навіть не має можливості зв’язатись тому що номери телефонів не є дійсними, так я маю проблемний кредит але не згоден з сумою та мав намір звернутись до суду, але не маю поки такої можливості так як знаходжусь в лавах ЗСУ та дуже обмежений в своїх діях!!! Сума до стягнення за виконавчим документом становить приблизно 12000 грн., а приватний виконавець своїм рішенням заарештував весь рахунок, на підставі рішення КМУ від 02.03.2022 #198-Р я звернувся до банку з проханням дозволити видаткові операції з мого рахунку тому що як зазначено в рішенні КМУ сума стягнення не перевищує 100000 грн але банк мені відмовив тому що вони не розуміють що таке сума до стягнення, а що таке сума заарештованих коштів і кажуть що так як арешт накладено на всі кошти вони не чим не можуть допомогти!!! Далі більше, так як сума на рахунку в банку значно більша за суму боргу, мною було прийнято рішення сплатити борг, після закриття виконавчого провадження і отримання інформації через ДІЮ, упевневшись що приватний виконавець надіслав в банк усі необхідні документи я знов звернувся до банку з проханням зняти арешт, але спочатку мені відповіли що документи знаходяться на опрацюванні а потім сказали що документи взагалі не надходили!!! Хоча приватний виконавець направив їх двічі і перевіряючи статус впевневся що вони доставленні але не опрацьовуються банком!!! Отаке ставлення до клієнтів банку! Робіть висновки!
Курс валют в Укрсиббанк