Курс валют в Укрсиббанк
смс сповіщення
Повісили чужі борги
На мені на сьогоднішній день не має жодного провадження і не було. Це підтверджує виконавча служба і Дія.
В банкі відділення № 46 м. Кропивницький, про це зовсім не хочуть розмовляти.
Написано вже декілька скарг на сайті банку https://ukrsibbank.com/private-individuals/service-quality і неодноразово в телефонному режимі на гарячу лінію 0 800 505 800.
Це якийсь безлад і махінації. Наступним кроком буде звернення до поліції і т.д.
Не повертають кошти
Надокучлива реклама!
Дякую.
Війна? Ні, не чули
Тепер, коли закінчився термін дії моєї картки Platinum, перейшов на Моно, бо там і довірена особа може отримати, і за кордон вони відправляють.
Махінатори
No comments …
як банк пропонує кредити
Банк ***
Сервіс банку на рівні рекетирів з 90-х
Абсолютно неадекватный банк.
Не приймають документи з ДІЯ
Операція зі зняття грошей в касі.
Заблокували
Я нікому не рекомендую цей банк.
Самый щедрый банк
В конце 2023 года новая акция. Расчитайся картой 20 раз за три дня и на счет падает 500 грн. Неплохо, думаю. Немного напрягся и выполнил условия. И что вы думаете? Через неделю падает 500 грн! И так уже два раза за декабрь.
Как-то не слышно от других банков о подобной щедрости. Рекомендую этот банк и по качеству обслуживания в филиале. Всё четко и быстро.
Укрсиббанк без попередження стягує комісії за ПОПОВНЕННЯ рахунку.
Укрсиббанк стягнув комісію у розмірі 489 грн. за ПОПОВНЕННЯ рахунку.
Висновки робіть самі. Не рекомендую мати справу з Укрсиббанком.
Вимагають якусь дику інформацію при оформленні кредитки
ПриватБанк забирає карту «з міркувань безпеки» в банкоматі через якісь «помилки в роботі», а оператор УкрСибБанку тільки пропонує звернутись за виготовленням нової карти
Що це за служба підтримки, яка здатна тільки повідомити про вартість виготовлення картки, а не допомогти клієнту вирішити проблему? Чому банкомати ПриватБанку не обслуговують картки УкрСибБанку, а я маю за платити? Це банкомати ПриватБанку не обслуговують інші картки, чи картки УкрСибБанку виготовляються виключно для користування через свої банкомати? В такому разі клієнт має знати про таку «клієнтоорієнтовніть» та взагалі не користуватись послугами таких банків.
Якщо втрата чи псування карти відбувається не по вині користувача, то саме УкрСибБанк має брати на себе обов’язок якнайшвидше безкоштовно виготовити нову карту та брати компенсацію з ПриватБанку за некоректну роботу банкоматів (чи хто там з них винний), а не вимагати за це 50 грн з клієнта. Чи УкрСибБанк виготовляє одноразові картки? Які будуть лежати у вас в гаманці до першої (та ЄДИНОЇ!) необхідності зняти з неї кошти через банкомат. А потім знов плати 50 грн?
арест счета
Щоб змінити назву компанії в профайлі банку, потрібно папірців заповнити більше ніж на американську візу
Клієнт через зміну назви материнської компанії-нерезидента зробив відповідне перейменування представництва в Україні — і тут здрастуйте, приїхали…
В представництві, де не змінилася ні адреса, ні директор, нічого крім одного слова у назві — ми вже тиждень заповнюємо анкету з фінансового моніторингу.
Бо тільки в укрсиббанку вам потрібно заповнити опитувальник на 12 сторінок із перерахуванням усіх адрес філій компанії-нерезидента в інших країнах, надати усі назви торгових марок компанії (уявіть кайф коли філій як мінімум 40, а материнська компанія є виробником добрив та засобів для рослин із сотнями торгових марок).
Тільки тут вам мало перелічити дані про членів ради директорів нерезидента, вам треба ще й вказати їх адреси, дати та місце народження, розписати фінансові показники та джерела надходження коштів на материнську компанію, вказати їх капітал, кількість активів, дохід, видатки тощо.
Це не говорячи про купу дурних вимог типу продублювати кирилицею назви всіх компаній-філіалів материнської компанії.
Я реально не розумію, чому будучи вже клієнтом даного недобанку 6 років, в разі зміни одного слова в назві ти маєш подавати все заново наче тебе бачать вперше.
Чому в умовному райфі відкриття повністю нової компанії відбувається в 5 разів швидше аніж тут виконання вимог лише в одному опитувальнику?
Как открыть кредитную карту онлайн
Заблокировали пенсию