Мінфін - Курси валют України

Встановити

Банк «кинул» Крым

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
ter 14 квітня 2014, 9:47
Вместо официального уведомления о закрытии деятельности, в пятницу 11 апреля сообщили сотрудникам, что все закрывается, кто успел что-то вывести… тот успел, к концу дня кассы были пусты. В понедельник отделения не открылись. Депозиты вернуть не получилось ни у кого… в Николаев. При этом ни номера отделения ни адреса сказать «человек от банка» толком не смог. «12 отделение проспект маршала… ээээ...» Понятное дело, что отделения 12 в Николаеве нет, как и отделений на проспекте «маршала».
Европейский кидок, круто!

Коментарі - 2

+
0
iamdimon
iamdimon
15 квітня 2014, 19:42
#
Комментарий на сайте банка

З 14 квітня УкрСиббанк BNP Paribas Group з незалежних від банку причин призупиняє роботу 18 своїх відділень у Криму. Водночас, у містах, де знаходиться основна кількість наших клієнтів – Севастополь, Сімферополь, Керч, Євпаторія та Ялта, – залишиться по одному відділенню банку.

Зробивши все для збереження роботи в Криму, УкрСиббанк, що входить до групи найбільших, прийняв рішення призупинити діяльність у регіоні.

Погашення кредитів буде доступним для кримських клієнтів у 5 відділеннях УкрСиббанку:

м. Керч, вул. Козлова, 1, відділення №619;
м. Євпаторія, пр. Перемоги, 47, відділення №618;
м. Севастополь, вул Леніна, 33, відділення №620;
м. Ялта, вул. Московська, 47, відділення №867;
м. Сімферополь, пр. Перемоги, 4, відділення №600.
Отримати депозити, здійснити керування коштами на поточних рахунках та ін. можна у відділенні УкрСиббанку №210, яке розташоване у Миколаєві по вул. Адмірала Макарова, 60-В.

Увесь спектр банківських операцій, серед яких управління рахунками, грошові перекази, відкриття депозитів та ін., як завжди доступний клієнтам через інтернет-банкінг, а також у відділеннях Миколаєва, Херсона, Запоріжжя та інших міст України.

Як відповідальний роботодавець УкрСиббанк виконає всі відповідні зобов'язання, передбачені законодавством України. Частина співробітників продовжать працювати в УкрСиббанку на території Криму або можуть бути працевлаштовані в інших регіонах України.

Будучи частиною міжнародної банківської групи BNP Paribas, УкрСиббанк підтверджує повне і своєчасне виконання своїх зобов'язань перед усіма клієнтами у повному обсязі. Банк безумовно буде виконувати усі свої зобов'язання відповідно до укладених договорів. Усі зобов'язання УкрСиббанку, у тому числі за платіжними картками, депозитами, рахунками та іншому обслуговуванню, є дійсними до повного виконання договірних зобов'язань.
+
0
vitalicrimea
vitalicrimea
28 квітня 2014, 15:44
#
Всем привет! Я живу в Крыму. От укрсиббанка поступил телефонный звонок с предложением погасить 60% кредита и 40 % простят, но ни какого допсоглашение о возможности такового предложения нет и официально документ сразу не дают, говорят прийдет смс о том что у Вас погашен кредит, а если они потом передумают и через некоторое время пришлют новое смс о возникшей задолженности за не своевременное погашение и что делать, юридически я с ними это не оформил, а верить им «на слово» НЕТ. Кто посоветует. А если я вообще им не заплачу, что они ко мне приедут с Украины или российские исполнители прийдут? Кто что подскажет? Я вообще то законопослушный гражданин, но не хотелось бы быть «лохом» которого кинули. Всем спасибо заранее за отзывы.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Укрсиббанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 41.7 42.7
USD 39.3 39.9
Всі курси банку

Курс валют в Укрсиббанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 41.7 42.7
USD 39.3 39.9
Всі курси банку