Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Укрсиббанку: Лубни, вул. Ярослава Мудрого 52/25

Адреса:
Полтавська область, Лубни, вул. Ярослава Мудрого 52/25
Телефон:
729
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-17:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1 не зарахована
19 червня 2024, 11:23
Добрий день, багато років обслуговуюся в іншому Банку (УКРГАЗБАНК), мені все дуже подобається і змінювати я нічого не планую, але до мене телефонують з пропозиціями працівники УКРСИББАНКУ і пропонують перехід до них, мотивуючи тим, що УКРГАЗБАНК проданий та Відділення закриваються. Навіщо робити наклеп на інший Банк? ?? та розповсюджувати плітки, які не відповідають дійсності. Працює конкуренція, але ж не такими методами.Складається враження, що УКРСИББАНКУ на стільки не хватає клієнтів, що вдаються до самої недобросовістної конкуренції.Враховуючи такі методи, я як клієнт, ніколи не звернуся до цього банку.Складається саме негативне враження про УКРСИББАНК.
Коментарі (1)
Головна / Банки України 🏦 / Укрсиббанк 💰 / Відділення та банкомати Укрсиббанку в Лубни 🏦 / Відділення Укрсиббанк: вул. Ярослава Мудрого 52/25, Лубни
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Укрсиббанку за адресою Лубни, вул. Ярослава Мудрого 52/25. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Укрсиббанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Укрсиббанку розташованому за адресою  Лубни, вул. Ярослава Мудрого 52/25- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.