Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Укрсиббанку: Львів, вул. Мельника, 14

Адреса:
Львів, вул. Мельника, 14
Телефон:
729
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-17:00, перерва: 13:00-14:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
23 листопада 2021, 21:32
ЗАВЖДИ УВАЖНО ЧИТАЙТЕ, ЩО ПІДПИСУЄТЕ!
Оформлював кредит (про який взнав з того спаму, який Укрсиббанк розсилає смсками). Мені розрекламували різні варіанти з низькими відсотками. Повівся на низьку ставку, почали оформлювати. Працівниця банку роздрукувала кредитний договір, який я почав ретельно перечитувати, бо маю таку звичку знаєте. Вона щось почала підганяти, каже що там те саме, що вона щойно пояснила і це типовий договір. Аж поки я почав читати додаткові дрібні поля до умов погашення, де зазначались умови, ЗА ЯКИМИ ЗАГАЛЬНИЙ ВІДСОТОК СТАНОВИВ У ПІВТОРА РАЗИ ВИЩЕ, НІЖ ДЕ-ІНДЕ!
Коли я почав вимагати пояснень, що це за шахрайство, вона почала виправдовуватись, що це в них от такі умови, що це такий спеціальний кредит.
Це точно, дуже спеціальний. Спеціальний для того, щоб одурювати людей!
Мені здавались, що такі схеми лишились в 90-х.
Коментарі (1)
1
16 березня 2020, 19:53
Виявляється, що при купівлі валюти в цьому відділені потрібен паспорт, а чому? Банк ігнорує і не виконує постанову Нацбанку Украіни про валютообмінні операціі. Співробітник банку порадив купити валюту напроти, в магазині Темп, там паспорту не потрібно.
Написати коментар
5
9 квітня 2019, 17:16
Оновили мобібанкінг, можна відкривати рахунки онлайн, міняти валюту туди сюди за дуже гарним курсом. В мене жодниз проблем з цим банком. надіюсь і не буде.
Написати коментар
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Укрсиббанку за адресою Львів, вул. Мельника, 14. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Укрсиббанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Укрсиббанку розташованому за адресою  Львів, вул. Мельника, 14- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.