Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Укрсиббанку: Кривий Ріг, пр-т Поштовий, 20

Адреса:
Дніпропетровська область, Кривий Ріг, пр-т Поштовий, 20
Телефон:
729
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-17:00, перерва: 13:00-14:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
4 не зарахована
14 січня 2019, 12:14
Странная программа поощрений «Очевигода»: моим родителям-пенсионерам из Кривого Рога приходят смс с предложением бонусного посещения развлечений в Киеве или Днепре. Мастер-класс по мыловарению… Ночной клуб… Просили передать администрации, что поощрение в виде денег на счет было более продуктивным- можно купить продукты в Сильпо. Не тратьте столько усилий и денег- пусть все будет проще и понятней, у большинства пенсионеров нет даже интернет адреса!
Коментарі (1)
1
28 липня 2017, 21:19
ув. руководство банка Укрсиббанк, я надеюсь, что Вы хоть иногда читаете отзывы о вашем банке. Сегодня мне довелось воспользоваться услугвми вашего банка, я хочу вас настоятельно попросить проверять ваших сотрудников на адекватность и какие они специалисты в своем деле.!!! фахівець з обслуговування клієнтів КЛЄПЦОВА ДАРИНА ОЛЕКСАНДРІВНА оказалась не только не компитентва в своем деле а еще и хамкой, такое ощущуние что она не малейшего представления не имеет как работать в сфере услуг!!! это просто ужас!!! такие сотрудники как она убивают напрочь желание пользоваться услугами вашего банка!!!
Написати коментар
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Укрсиббанку за адресою Кривий Ріг, пр-т Поштовий, 20 . Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Укрсиббанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Укрсиббанку розташованому за адресою  Кривий Ріг, пр-т Поштовий, 20 - конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.