Мінфін - Курси валют України

Встановити

Новини Укрсиббанку

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
8 грудня 2020
Підтримка бізнесу й «зелені» інвестиції. Які напрямки розвиває Ukrsibbank BNP Paribas Group в Україні

«Менше 1% наших корпоративних позичальників відчували складнощі, пов’язані з пандемією», – розповів Дмитро Цапенко, заступник Голови Правління з питань корпоративного бізнесу Ukrsibbank BNP Paribas Group у інтерв’ю виданню nv.ua.

7 грудня 2020
Мрії стають ближчими для власників картки з лімітом: акція від Ukrsibbank

Ukrsibbank BNP Paribas Group та Mastercard запрошують долучитися до акції «Мрії стають ближчими для власників Картки з лімітом» – оформлюйте картку з лімітом та вигравайте універсальний електронний сертифікат Giftmall номіналом 500 гривень.

3 грудня 2020
Еквайринг для СМБ: розширений аналіз продажів та звіти з усіх терміналів у Ukrsib business

Ukrsibbank BNP Paribas Group вдосконалює систему електронного банкінгу Ukrsib business та надає більше можливостей користувачам – клієнтам середнього та малого бізнесу – відтепер у новому розділі меню можливо формувати звіти по еквайрингу.

2 грудня 2020
27 листопада 2020
За результатами рейтингу стійкості банків за третій квартал цього року, який підготував «Мінфін», перші чотири місця посіли банки, що належать до іноземних груп: Райффайзен Банк Аваль, ОТП Банк, Укрсиббанк та Креді Агріколь Банк.
Райффайзен Банк Аваль всьоме очолив рейтинг стійкості банків

За результатами рейтингу стійкості банків за третій квартал цього року, який підготував «Мінфін», перші чотири місця посіли банки, що належать до іноземних груп: Райффайзен Банк Аваль, ОТП Банк, Укрсиббанк та Креді Агріколь Банк.

24 листопада 2020
Ukrsibbank BNP Paribas Group оголошує про стратегічне партнерство зі стартапом фінансового добробуту Dreams

Нова можливість істотно змінити на краще досвід клієнтів (UX) Ukrsibbank через пропозицію цифрового банкінгу: Технологія популярного додатку Dreams, що вже допомогла 460 тис користувачам заощадити понад 440 млн євро, буде доступна в Україні клієнтам Ukrsibbank Завдяки інтеграції платформи Dreams у цифрові інструменти Ukrsibbank клієнти банку можуть встановлювати та досягати цілей щодо заощадження Контролювати та покращувати своє фінансове життя Iнноваційні цифрові функції будуть доступні для клієнтів банку вже у 2021 році 24.11.20, cьогодні Ukrsibbank дочірня компанія французького міжнародного банку BNP Paribas Group оголошує про стратегічне партнерство з фінтех компанією Dreams, заснованою у Стокгольмі, Швеція – www.getdreams.com.

23 листопада 2020
Клієнти Ukrsibbank можуть отримувати міжнародні перекази від клієнтів з країн ЄС та Великобританії завдяки додатку Rewire

Ukrsibbank BNP Paribas Group надає можливість своїм клієнтам – фізичним особам – швидко та легко у будь-який час без відкриття валютних рахунків отримувати міжнародні безготівкові перекази на гривневу картку з країн ЄС або Великобританії.

18 листопада 2020
Оформляйте карту з лімітом від Ukrsibbank до чорної п'ятниці і вигравайте подарунки

Ukrsibbank BNP Paribas Group та Mastercard запрошують приєднатися до акції «Карта з лімітом до Чорної п'ятниці» — використовуйте можливості карти з лімітом і отримуйте універсальний електронний сертифікат Giftmall номіналом 300 гривень.

17 листопада 2020
13 листопада 2020
11 листопада 2020
9 листопада 2020
Касовий апарат у смартфоні: Ukrsibbank запустив відкрите бета-тестування нового сервісу РРО додатку для СМБ клієнтів

Ukrsibbank BNP Paribas Group запрошує своїх клієнтів середнього та малого бізнесу приєднатися до відкритого бета-тестування нового сервісу — програмного РРО у мобільному додатку «Pro-Каса», завдяки якому клієнти СМБ зможуть перетворити смартфон на базі Android з NFC-модулем на POS-термінал1.

6 листопада 2020
4 листопада 2020
«Машина часу»: обирайте вигідний за три дні курс для купівлі та продажу валюти

Майже 1000 нових клієнтів Ukrsibbank BNP Paribas Group – юридичних осіб – експортерів та імпортерів ринку середнього та малого бізнесу взяли участь у акції «Машина часу» у 2020 році та повернули різницю між обмінним курсом банку та кращим для клієнта курсом НБУ за три дні.

30 жовтня 2020
Оновлений страховий захист для власників платіжних карток в рамках пакету All inclusive, що виїзджають за кордон

З 1-го грудня 2020 року вступають в дію оновлені умови страхування виїжджаючих за кордон для діючих та нових клієнтів-власників платіжних карток All Inclusive Ultra, All Inclusive De Luxe, Black Edition від нашого стратегічного партнера страхової компанії «ARX».

Оновлений захист для власників платіжних карток в рамках пакетних пропозиці All inclusive та le grand

З 1-го грудня 2020 року вступають в дію оновлені умови страхування «Finprotect» для діючих клієнтів-власників платіжних карток в рамках пакетних пропозицій All Inclusive Start, All Inclusive, All Inclusive Ultra, All Inclusive De Luxe, Black Edition або Le Grand від нашого стратегічного партнера страхової компанії «Кардіф».

21 жовтня 2020
Виграй автомобіль: акція від Ukrsibbank і Mastercard

Ukrsibbank BNP Paribas Group та Mastercard пропонує держателям карток Mastercard від Ukrsibbank взяти участь в Акції та отримати можливість Виграй новий автомобіль Peugeot 2008 по Безготівкові розрахунки.

Ukrsib business: перекази «за мить» для СМБ

Відтепер клієнти Ukrsibbank BNP Paribas Group представники середнього та малого бізнесу можуть без необхідності фактичного відкриття карткового рахунку в банку здійснювати перекази «За мить».

20 жовтня 2020
15 жовтня 2020
13 жовтня 2020
12 жовтня 2020
9 жовтня 2020
У вересні за кількістю вкладників лідирував державний Приватбанк  — 23,049 мільйона вкладників.
Топ-10 банків за кількістю вкладників

У вересені за кількістю вкладників лідирував державний Приватбанк - 23,049 мільйона вкладників. На друге місце вирвася Універсал Банк, у якого нараховується 2, 656 мільйона вкладників, а третю сходинку в рейтингу посів Альфа-Банк.

6 жовтня 2020
5 жовтня 2020
2 жовтня 2020
Ukrsibbank підписав «Пакт заради молоді-2025»

Ukrsibbank BNP Paribas Group став одним із перших підписантів оновленого «Пакту заради молоді – 2025» — амбітної ініціативи Центру «Розвиток КСВ», Міністерства молоді та спорту України за підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні та українського бізнесу, спрямованого на створення нових робочих місць для талановитої молоді.

1 жовтня 2020
29 вересня 2020
BNP Paribas посіла 1-е місце у рейтингу CAC 40 за версією Ecoact у 2020 році за своїми кліматичними зобов'язаннями29 сентября 2020

Минулого тижня EcoAct оприлюднила щорічний звіт про результати діяльності зі звітності про сталий розвиток, в якому аналізуються компанії у всьому світі за їхні дії та звітність про кліматичну стійкість.

28 вересня 2020
25 вересня 2020
21 вересня 2020
BNP Paribas отримав дві нагороди Euromoney 2020

BNP Paribas — головний акціонер Ukrsibbank визнаний «Кращим світовим банком для корпоративного бізнесу» та «Найкращим банком у світі з фінансової інклюзії» 2020 за версією провідного міжнародного фінансового видання Euromoney.

17 вересня 2020
15 вересня 2020
Індивідуальна схема підпису для різних типів платіжних документів в Ukrsib business

Ukrsibbank BNP Paribas Group обслуговує більш ніж 160 000 бізнес-клієнтів та надає їм можливість завдяки сервісу дистанційного обслуговування Ukrsib business налаштовувати індивідуальну схему підпису для різних типів платіжних документів.

11 вересня 2020
9 вересня 2020
Акцію для клієнтів СМБ продовжено: Ukrsibbank дарує рік безкоштовного обслуговування при відкритті бізнес-рахунку онлайн

Майже 300 нових клієнтів Ukrsibbank — юридичних осіб ринку середнього та малого бізнесу — відкрили поточний рахунок у гривні по спрощеній процедурі та скористатися акційною пропозицією «You Control».

4 вересня 2020
Безкоштовні безготівкові платежі в Ukrsibbank до дня підприємця

7 вересня до Дня підприємця Ukrsibbank BNP Paribas Group надає можливість своїм клієнтам середнього та малого бізнесу — юридичним особам, приватним підприємцям, нотаріусам та адвокатам здійснити безкоштовно усі платежі в гривні, у тому числі в інші банки.

Курс валют в Укрсиббанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.65 45.65
USD 41.05 41.75
Всі курси банку

Курс валют в Укрсиббанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.65 45.65
USD 41.05 41.75
Всі курси банку