Курс валют в Укргазбанку на сьогодні
PLN | 9.500 | 10.500 |
Шахрайські картки
Банком прийнято до відома надану Вами інформацію. Враховуючи текст Вашого звернення, рекомендуємо Вам звернутися до профільного підрозділу правоохоронних органів, а саме до Департаменту кіберполіції Національної поліції України. Зважаючи на режим надзвичайної ситуації в країні та для Вашої зручності, можна оформити звернення стосовно даного питання в електронному вигляді на сайті підрозділу за посиланням https://ticket.cyberpolice.gov.ua/.
Банк навязав страховку в 315 грн!
Послуга купівлі страховки не є обов'язковою при відкритті карти, а є додатковою пропозицією, яку пропонує банк своїм клієнтам.
Для детального аналізу описаної Вами ситуації просимо Вас зареєструвати звернення, зазначивши Ваші ідентифікаційні дані, одним з наданих способів:
— на офіційному сайті банку через форму зворотного зв'язку за посиланням https://www.ukrgasbank.com/contacts/complaints_and_offers/.
— зателефонувавши до цілодобової клієнтської підтримки АБ «УКРГАЗБАНК» за телефонами 0 800 309 000 (безкоштовно), (044) 494-46-50, (044) 590-49-99.
отделение по ул. Саксаганського, 82
Дякую вам за єтузіазм і за повну самовіддачу. Бажаю вам успіхів, досягти небувалих висот і радувати всіх нас. Також хочу подякувати касиру Оксані. За оперативність та доброзичливість.
Заблокировали акаунт не могу войти
обслуговування на відділенні № 28
Кол центр, сервіс взагалі
А в іншому банк ще гірший, онлайн додаток мінімум один день на тиждень не працює, смс приходять з запізненням на декілька днів, банк жахливий.
У кого є можливість обов’язково змінюйте банк, на жаль до військового часу я не зробив це, тепер страждаю.
З форми — «хорошо" — відчутне, банк-лайно.
З «плохо» — всі пункти.
Банк це гарна кишенькова контора одного з минулих природоохоронних міністрів.
Не вернули депозит, заблокировали карточку!
налогоплательщиком Украины. С 1996 г постоянно проживаю и работаю в Запорожье. Во время войны НИКУДА НЕ ВЫЕЗЖАЛА. Продолжаю работать и платить налоги. После окончания срока депозита мне заблокировали карточку до особого распоряжения СБУ и НБУ! Другие банки разобрались с такой проблемой. Гражданин России, являющийся РЕЗЕДЕНТОМ УКРАИНЫ, имеет право на получение своего депозита (изменения в Постановлении НБУ!). Или закон не одинаков для всех банков?
Прошу быстрее разобраться с моим вопросом и разблокировать мой счет. Деньги мне нужны на обследование и лечение. С уважением. Широбокова Н. А.
Відповідь Банку (лист від 18.07.2022 №124/13353/2022) надіслана Вам на електронну адресу вказану у зверненні.
Крайне разочарована и возмущена работой банка!
Банком проаналізовано надану Вами інформацію щодо Вашого зарплатного рахунку. Та повідомляємо, що закриття рахунку можна ініціювати у будь-якому відділенні банку на підставі відповідної заяви, після погашення наявної на рахунку заборгованості зі сплати комісії. У разі неможливості особистого звернення, до Банку може звернутися Ваша довірена особа з належним чином оформленими документами, що підтверджують її право на представництво Ваших інтересів. Перелік відділень Банку розміщено за посиланням https://www.ukrgasbank.com/contacts/offices/.
Також інформуємо, що наразі, банком ведеться розробка процедури дистанційного закриття рахунків. Орієнтовна дата реалізації проекту – серпень 2022 року.
Відмова у фіксації факту шахрайства
Банком отримано від Вас у телефонному режимі інформацію про підозру на вчинення шахрайських дій та передано відповідальному підрозділу банку.
Додатково зазначаємо, що дії, які мають ознаки шахрайських операцій, мають бути розслідувані правоохоронними органами. У свою чергу, Банк в межах чинного законодавства сприятиме в проведенні такого слідства.
Самый ужасный банк нашей страны
Дальше…
2 дня назад на мой счёт было отправлено 10 000 грн
В итоге на карту зашло 8 400 грн!!!
14 грн комиссия за ОБСЛУЖИВАНИЕ КАРТЫ, но да ладно
400 грн списали на домовичок
Хотя я оплатила буквально пару дней назад обязательный платёж
А теперь внимание!!!
Остальная сумма денег пошло на про запас который как 2 года был закрыт! Так они решили мне его продлить условно о чем я не знала даже!
На каком основании мои деньги которые были отправлены на 1 счёт распределяются по разным счётам?
Грубо говоря банк обул меня на 1500 грн
Я этого так не оставлю
Война в стране, а они решили поиздеваться?
Я напишу везде куда только можно
Полный беспредел происходит
Закрываю тот домовичок и прощаюсь с этим
банком который держит за дурачков всех
клиентов
Обходите этот банк стороной
Я ещё и додумалась пенсионную открыть у них
Теперь просто со спокойной душой уйду в приват банк
Где такого беспредела нет и не будет!
— на офіційному сайті банку через форму зворотного зв’язку за посиланням https://www.ukrgasbank.com/contacts/complaints_and_offers/;
— зателефонувавши до цілодобової клієнтської підтримки АБ «УКРГАЗБАНК» за телефонами 0 800 309 000 (безкоштовно), (044) 494−46−50, (044) 590−49−99.
Некоректне обслуговування
За результатами розгляду Вашого звернення виявлено, що порушені Вами питання стосуються не особисто Вас, а нашого клієнта. Наразі, з ним встановлено зв'язок та опрацьовано його питання. Дякуємо за звернення.
Не рекомендую
Останні чотири цифри картки зазначені у смс-повідомленні, яке банк надіслав Вам з пін-кодом до картки.
Повідомте нам, будь ласка, дату та номер телефону, з якого Ви зверталися до контакт-центру (можна в особисті повідомлення) — ми проаналізуємо надану Вам консультацію працівником банку.
Непрофесійна робота касира
Банком проаналізовано надану Вами інформацію щодо Вашого обслуговування у відділенні. Інформуємо, що Банком буде вжито відповідні заходи для недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
Дякуємо за Ваше звернення.
Не можу відкрити депозит з 01.07.22 м Ромни
У зв’язку із обставинами непереборної сили, які стали підставою введення воєнного стану в країні, відділення Банку працюють відповідно до поточної ситуації в регіоні. Так, час роботи відділення за адресою Сумська обл., м. Ромни, б-р Шевченка, 18-А, з 9:00 год. до 17:00 год. (каса з 9:00 год. до 16:00 год.), обідня перерва з 13:15 год. до 14:00 год.
Наразі, Ваше питання вирішено по суті – 05.07.2022 Вам відкрито депозитний рахунок.
Висловлюємо Вам подяку за звернення та обрання саме АБ «УКРГАЗБАНК» в якості фінансового партнера.
Приховані комісії на операції
Банком проаналізовано Ваш відгук та Ваш телефонний дзвінок до контакт-центру Банку 28.06.2022 щодо здійсненої Вами операції на закордонному сайті.
Встановлено, що 20.06.2022 Ви здійснювали операцію з купівлі товару на закордонному сайті (сума операції 755,00 грн.).
У відповідності до п.3.2.2.18.2 Правил (https://www.ukrgasbank.com/upload/file/pravila_(8).pdf) за міжнародними платіжними операціями, здійсненими платіжними карткам MasterCard, розрахунковою валютою є долар США. Порядок розрахунків та платежів за картковим рахунком при виконанні операцій з карткою у валюті, що відрізняється від розрахункової валюти, передбачений в п.3.5.10 Правил. У відповідності до зазначених пунктів Правил:
— 20.06.2022 до Банку надійшов авторизаційний запит від банку-еквайєра на блокування суми на Вашому рахунку в сумі в розрахунковій валюті 25,81 дол. США. Дана сума розрахувалася еквайєром по курсу MasterCard, який станом на дату авторизації 20.06.2022 складав 29,2549 грн. за 1 дол. США (755,00/29,2549=25,81). Переглянути курс MasterCard можна через ресурс Mastercard Currency Converter Calculator за посиланням www.mastercard.ua/uk-ua/personal/get-support/convert-currency.html
— 26.06.2022 за результатами розрахунків з платіжною системою здійснено фактичне списання коштів з Вашого рахунку. Встановлений Банком курс продажу валюти для карткових операцій станом на дату списання 26.06.2022 складав 34,25 грн. за 1 дол. США, тому сума фактичного списання коштів з рахунку склала 884,00 грн. (25,81*34,25=884,00). Курси валют, встановлені Банком для карткових операцій, оновлюються щодня та розміщуються на головній сторінці сайту Банку https://www.ukrgasbank.com/
Таким чином, Банком без порушення здійснено списання коштів з Вашого рахунку в розмірі 884,00 грн. без утримання будь-якої додаткової комісії.
Щодо банківської виписки, яку можна отримати у будь-якому відділенні Банку, інформуємо, що вона містить більш розширену інформацію, ніж виписка з мобільного додатку, а саме дату ініціювання (авторизації) операції, суму на дату ініціювання операції, дату фактичного списання (розрахунку), суму фактично списаних коштів.
Дистанционное обслуживание.
Висловлюємо Вам подяку за позитивний відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви оцінили роботу наших співробітників! Зробимо все можливе, щоб співпраця з нами й надалі приносила Вам лише гарні емоції!
отделение по ул. Саксаганського, 82
Хотел бы отдельно высоко оценить работу данного отделения, в особенности касс.
1. Всегда приятно удивляет выбор нумизматической продукции в сравнении с почти всеми отделениями в Киеве.
2. Отзывчивые и приятные в общении работники.
Хотел бы рекомендовать брать пример.
Несмотря на довольно далекое расстояние для меня, не пропускаю возможность посетить данное отделения и что-то приобрести для себя!
Удачи и процветания!
Висловлюємо Вам подяку за позитивний відгук та обрання саме АБ «УКРГАЗБАНК» в якості фінансового партнера.
Некомпетентні працівники
Які вимоги до запису на прийом до посадових осіб, коли та ким проводиться. Співробітники Контакт-Центру не знають даної інформації та кидають слухавку.
Записатися на особистий прийом в Банку можна, звернувшись:
— письмово через форму зворотного зв’язку на сайті Банку за посиланням https://www.ukrgasbank.com/contacts/complaints_and_offers/
— усно, зателефонувавши до контакт-центру банку за телефонами 0 800 309 000, 044 — 494 — 46 — 50, 044 — 590 — 49 — 99
Інформацію про порядок розгляду банком звернень клієнтів, в тому числі про особистий прийом громадян, розміщено за посиланням https://www.ukrgasbank.com/about/q_service/
Ваше звернення щодо особистого прийому зареєстровано контакт-центром 15.06.2022 за вх. №С-1054.
В телефонному режимі з Вами погоджено проведення зустрічі в середу 22.06.2022 о 11:00, очікуємо Вас за адресою: м. Київ, вул. Січових Стрільців, 10Б.
Проблема з додатком
Хочу подякувати співробітниці відділення Вашого банку в м. Ужгород, що на Корятовича, на жаль імені не знаю, яка спокійно вислухала моє питання, спокійно перевірила облікові дані, склала відповідні запити і все працює. Співробітниці РЕСПЕКТ і клієнт чи клієнти, які Вона обслуговує думаю також задоволені.
А от з колцентром є проблеми — звичайно їм важко бо Вони не бачать людини, але є багато способів щоб правильно ідентифікувати людину особливо в питаннях що не стосуються інформації по рахунках та іншої фінансової інформації.
Ще раз дякую!
Висловлюємо Вам подяку за позитивний відгук! Ваша підтримка дуже важлива для нас і мотивує працювати ще краще!
Обережно шахраї.
Банк готовий сприяти у проведенні слідства, в межах чинного законодавства України.