Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Укргазбанку: Житомир, вул. Київська, 74

Адреса:
Житомир, вул. Київська, 74
Телефон:
+38 (0412) 48-15-77
Час роботи:
Пн-Чт: 09:00-18:00, Пт: 09:00-16:45, (каса: Пн-Чт: 09:00-17:00, Пт: 09:00-16:00), без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1 не зарахована
5 листопада 2022, 12:19
Моя донька отримала в інституті картку банку. Два місяці дистанційне навчання, немає можливості поїхати і її отримати. Плюс мобільний додаток за кілька спроб так і не вдалося встановити. Сьогодні подзвонила на гарячу лінію. Розповіла про ситуацію і спитала, чи не можна відправити картку поштою. Отримала грубу відповідь від консультанта Назара, отримайте картку в найближчому відділенні. Найближче відділення за 140 км, що я і пояснила. Наступна порада була заблокувати картку. Тобто це така порада доступу до власних коштів? Якщо ви нав’язуєте студентам насильно послуги свого банку, то будьте ласкаві, щоб ці послуги надавались якісно, а не так, що людина не має доступу до власних коштів.
Написати коментар
Ответ банка
Укргазбанк
8 листопада 2022, 13:01
Доброго дня! Для здійснення аналізу описаної Вами ситуації, просимо надати (можна в особисті повідомлення) номер телефону, з якого було здійснено дзвінок до контакт-центру банку. Також просимо зазначити ПІБ клієнта банку для розгляду можливості врегулювання питання по суті.
2
27 березня 2020, 12:25
Закончился депозит в долларах. Не возвращают уже неделю. Пригласили зайти, забрать деньги, а как пришел, то- их нет. «Деньги есть, вы не переживайте. Только мы вам их не отдадим сейчас.» Предлагают «пообщаться» с начальником отделения, упрашивают положить на депозит.
Напоминает последние дни ДельтаБанка.
Написати коментар
Ответ банка
Укргазбанк
27 березня 2020, 12:46
Добрый день. В связи с распространением коронавирусной инфекции COVID-19 и, как следствие, временным прекращением авиаперевозок и закрытия границ Украины, наличные доллары и евро доставляются в Украину с задержкой. Уверяем Вас, что АБ «УКРГАЗБАНК» имеет достаточно высокий уровень ликвидности и достаточно резервов для удовлетворения запросов клиентов касательно наличных средств как в национальной, так и в иностранной валюте. Ваши потребности будут удовлетворены в ближайшем времени. Очень надеемся, что данный факт не повлияет на Ваше дальнейшее сотрудничество с АБ «УКРГАЗБАНК».
3 не зарахована
1 травня 2019, 13:53
29 апреля 2019 гр. было на счету 972 гр. снял 500 осталось 205 гр. Как можно доверять этому банку????
Написати коментар
1
9 грудня 2018, 20:05
забыл я пароль от карточки, пришлось идти в банк расспрашивать что да как. мне объяснили все общедоступно, сделал как надо ( на номер отправить смс (стоимость которого 5 грн) с последними цифрами номера карточки ) отправил. жду уже более недели что придёт хоть что то оттуда — НОЛЬ.
на другие контакты отправляет все нормально ( в течении 30 секунд!!!!)
Коментарі (1)
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Укргазбанку за адресою Житомир, вул. Київська, 74. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Укргазбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Укргазбанку розташованому за адресою  Житомир, вул. Київська, 74- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.