Мінфін - Курси валют України

Встановити

Наихудший банк

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
Volodymyr1959 16 грудня 2021, 18:43
Відділення за адресою: Київ, пр-т Л. Курбаса, 5-В
Обратился в банк за кредитом. В Кредите отказали, но перед этим оформили на мое имя карточку. На карте 176 грн. собственных средств. Хочу перевести деньги на другую карточку, однако это невозможно сделать — все время появляется сообщение «связь с банком утеряна». Хочу закрыть карточку, но это возможно сделать лишь лично посетитв банк. Я инвалид 1-й группы и не имею такой возмжности. Мне предлагают нотприально оформить поручителя, который бы это сделать. При этом банк взимает 50 грн. ежемесячно за то что по карточке нет оборотов. Более проблемного банка не встречал.
Таскомбанк
Відповідь банку
20 грудня 2021, 14:10
Доброго дня.

Інформуємо, що відповідно до договору про комплексне банківське обслуговування фізичних осіб, Розділ 4, пункт 4.3., підпункт 4.3.2. – Банк має право відмовитись від надання Кредиту Клієнту частково або в повному обсязі за наявності будь-яких підстав, які Банк визначає на власний розсуд та які явно свідчать про те, що наданий Клієнту Кредит своєчасно не буде повернений, звільняючись при цьому від відповідальності за таку відмову.

Звертаємо увагу, що уточнити причину неуспішної операції у Вас є можливість, звернувшись до Контакт-центру Банку за телефонами: 0 800 503 580 (безкоштовно на території України), 044 393 25 90 (оплата згідно з тарифами оператора), після проходження ідентифікації.

Дійсно, закрити картковий рахунок або ж кредитну лінію можливо лише у відділенні Банку.
Ознайомитись з переліком відділень можливо за посиланням — https://tascombank.ua/branch

Інформуємо, якщо по карті протягом 180-ти днів не здійснено жодної прибуткової або видаткової операції (в т.ч. за допомогою платіжної картки), за винятком операцій нарахування відсотків і списання комісійних винагород, нараховується та списується плата за обслуговування неактивного рахунку.
Щомісячна плата за обслуговування неактивного рахунку складає 50,00 грн.

У випадку, якщо розмір залишку на поточному рахунку менше, ніж розмір тарифу, щомісячна плата за неактивний рахунок встановлюється у розмірі залишку коштів на рахунку.

Звертаємо Вашу увагу, що плата стягується в перший робочий день кожного місяця з позитивного залишку коштів. Плата стягується, починаючи з місяця, наступного за місяцем, в якому рахунок було визначено, як неактивний.

Ознайомитись з тарифами у Вас є можливість на офіційному сайті Банку https://tascombank.ua/ у розділі «Тобі» — «Картки» — «Обираєте необхідний пакет послуг» — «Тарифи».

Коментарі - 2

+
0
v1cTor
v1cTor
16 грудня 2021, 19:44
#
Поповніть свій номер телефону з картки. Встановіть всі ліміти (на оплату онлайн, кредитні) в нуль. Потім зателефонуйте в банк і заблокуйте картку як таку, що загублена. Попросіть, щоб вони повідомили смскою про факт блокування картки. Другим дзвінком повідомте про небажання відновлювати картку.
+
0
corsww
corsww
16 грудня 2021, 20:36
#
А вы уверены, что у подонков, называемых себя банком не варианта, чтобы в любом случае обворовать человека:. Автору. Обращайтесь в полицию. Заявление мошенничество. И требуйте. Не будьте овощем. Вы человек. Не позволяйте подонкам себя обворовывать
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Таскомбанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.3 42.85
USD 39.55 39.95
Всі курси банку

Курс валют в Таскомбанку

Валюта Купівля Продаж
EUR 42.3 42.85
USD 39.55 39.95
Всі курси банку