УТРИМАННЯ КОШТІВ
Если ваш счёт заблокируют в Моно или в Привате, то вы точно так же будете ждать пока финмониторинг не пройдет. И тоже по полгода ждать будете. Я не любитель Спортбанка, но и не надо рассказывать сказочки про «добрые и справедливые» Приват и Моно
- 24 жовтня 2023, 14:59
У мене є реальний приклад, де Монобанк заблокував картку, людина не надала жодних документів для підтвердження і їй просто відмовили у обслуговуванні і повернули гроші на картку іншого банку. Є декілька видів фін моніторингу, у мене первинний фін моніторинг саме від банку і я маю реальні приклади того, що написала вище. Приватний і моно — не ідеальні, але за моїм досвідом вони більш клієнтоорієнтовані. + усі дії я проводжу під керівництвом свого юриста, то ж буде достатньо подати до суду, у моєму випадку. Я розумію, про що пишу.
«У мене є реальний приклад,»
А тут на сайте десятки, сотки реальных отзывов и примеров как людям Моно и Приват месяцами не отдают деньги , которые под финмоном.
- 25 жовтня 2023, 12:33
Я говорю про свій досвід.
Ни в одном банке невозможно закрыть счет пока деньги под финмоном. То что вы пишете про моно-приват полностью неверно
- Volodymyr Cherkasov
- 25 жовтня 2023, 12:06
Пишите жалобу в НБУ https://bank.gov.ua/ua/consumer-protection/citizens-appeals — прикладывайте переписку! Это финансовый терроризм!
Так як розрулилось все?
- Volodymyr Cherkasov
- 10 листопада 2023, 15:11
Поки не розрулилося …
- 5 грудня 2023, 10:03
У мене видалилась картка з ApplePay, і в додатку моїх карток більше існує, як і грошей. У підтримці не відповідають і ігнорують. Ніби, я ніколи і не обслуговувалась у цьому банку. Буду чекати суду і йти до офлайн відділень
5 жовтня надала усі документи, реєстрацію ФОП, декларацію та заяву. Сьогодні 24 жовтня, майже місяць очікування. Підтримка ухиляється від чітких відповідей і відповідають на ті питання, які їм зручні.
Подала запит на закриття рахунку, мені повідомили, що зможу отримати кошти, лише, після фін моніторингу. В моно банку і приват, можливо забрати кошти одразу, якщо закривати рахунок.
Запитувала, чи може перевірка бути рік, відповіді не отримала. Це утримання власних коштів. Не розумію, чому я взагалі, повинна очікувати, поки перевірять мої власні збереження, коли я відмовляюсь від обслуговуванні у банку, є ФОП і надала усі документи.