ШАХРАЇ
- Oksana3415
- 20 вересня 2023, 11:34
На яке розуміння ви сподіваєтесь, через ваші дії на картці заблоковані не тільки ці гроші, але і списано 1500 грн., які були переведені з картки українського банку. Поверніть кошти
Не розуміємо про які 1500 грн йде мова. Вас немає в нашій базі даних, певно ви не клієнт sportbank або вказали не вірні дані в заявці.
Якщо питання стосується іншого клієнта банку, то така інформація конфіденційна для вас, оскільки банк зберігає банківську таємницю. Нехай клієнт самостійно звертається до нас зі свого фінансового номера телефона і ми надамо йому консультацію.
Paysent на картку цього банку. З мого банку суму списали, а ось в цьому банку суму заблокували. Під час спілкування зі службою підтримки оператор сказав що не бачить такої транзакції і списав з картки щє 1500 гривень. Це що таке, як розуміти такі дії, особливо під час війни? Схоже, потрібно звернутись до поліції з усіма скріншотами листування, а також повідомити, що ви обкрадаєтє війсковослужбоців, бо це картка саме військового. Поверніть кошти в повному обсязі.
Повідомляємо вам, що термінал сервісу EASY-EP було внесено в чорний список у цілях безпеки, через те, що банк вважає його ненадійним. Зарахування коштів через цей сервіс на картки нашого банку обмежені.
Рекомендуємо вам скористатись іншим сервісом.
Сподіваємось на ваше розуміння.
Бережіть себе!