Мінфін - Курси валют України

Встановити

Історія про те, як я через не проінформованість банком стосовно статусу мого рахунку — був змушений ночувати на вулиці.

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Проблема вирішена
Gimalayi33 11 травня 2023, 9:16
Вітаю, мене звати Назар.
На мій рахунок було накладено арешт виконавчою службою. Про наявність арешту я був вкурсі, проте 16квітня 2023р мені прийшло інформування від банку про те що арешт з мого рахунку «Знято!». Я таксист з м.Львів, і на даний момент моє авто знаходиться на СТО біля м.Стрий що 50 км від Львову. За ремонт було заплачено заздалегідь, про те в кінцевому результаті треба було ще доплатити 750грн, при собі коштів не було. Я заздалегідь зайшов у програму банку, перевірити статус свого рахунку оскільки знав що маю арешт. На рахунку було 0.16 грн і повідомлення «Арешт з вашого рахунку знято!«Щоб забрати авто моїм знайомим було перераховано на мій рахунок 750грн. Кошти до мене так і не надійшли оскільки були заблоковані на рахунку!
На всі питання консультант мені сказав що нічого зробити не може. Мною були наведені статті закону про інформування якими банк знехтував ввівши мене в оману стосовно статусу мого рахунку.
Консультанти БРЕХАЛИ що рахунок було «тимчасово» поновлено, на що я апелював скриншотами з чіткими словами «Арешт з вашого рахунку знято!» В становище увійти не захотіли. Консультант Вікторія на питання «Вам байдуже що через ваш банк я змушений ночувати на вулиці?» Відповіла «Звернення зареєстровано очікуйте на відповідь з 9−18». — ЦЕ ПЛЮВОК В ОБЛИЧЧЯ!
Абсолютно аморально, не людяно, навіть не по закону зі мною обійшовся ваш банк.
Цю ніч я провів на заправці, мене покусала собака, а прамо зараз пишу цей відгук знаходячись на дорозі до Львову, стараючись виципити попутку.
Усі скриншоти, записи дзвінків, у мене є. Готовий вирішувати це питання в правовому полі якщо доведеться, бо мені дуже цікаво який закон дозволив вашому банку піддавати загрозі життя людини!
sportbank
Відповідь банку
sportbank 11 травня 2023, 11:21
Назаре, вітаємо!

До моменту, коли чинності набрав закон про повернення блокувань, ваш рахунок було тимчасово розблоковано/поновлено. Можливо фахівець не влучно виразився, утім, зняти арешт банк ніяк НЕ може, оскільки це робота виконавчої служби. Банк може лише заблокувати чи розблокувати рахунок згідно з постановою виконавчої служби чи закону президента.

Наразі за вашими даними бачимо, що на сайті міністерства юстиції у вас відкрито три виконавчі провадження. Можете самостійно це перевірити на сайті ввівши своє ПІП та дату народження https://asvpweb.minjust.gov.ua/#/search-debtors

Знову ж таки, звертаю вашу увагу, що закрити виконавче провадження може тільки виконавча служба, а НЕ банк.

Отже, вам необхідно спочатку урегулювати питання з вашим виконавцем, а потім, коли виконавець закриє ваші арешти, то він має надіслати на юр. адресу ТАСКОМБАНК лист про зняття арешту. Після цього згідно з постановою про зняття арештів, ми зможемо розблокувати ваш рахунок.

Сподіваємось на ваше розуміння.
Бережіть себе!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
Головна / Банки України 🏦 / sportbank 💰 / Відгуки про sportbank 📝 / Історія про те, як я через не проінформованість банком стосовно статусу мого рахунку — був змушений ночувати на вулиці.