Курс валют в РВС Банк
USD | 41 | 41.7 |
Сьогодні багато цікавого дізналася, коли отримувала перевипущену картку.
обслуговування ФОП
Із гарного, подобалось спілкування із співробітниками. Всіляко намагались допомогати. Підказували. По кількості паперів, як у будь-якому банку. Хоча, є досвід не значний ще у Акорді. Тому не знаю досконало, як у всіх.
Із мінусів. Немає мобільного додатку для ФОПів. Є клієнт-банк — дуже зручний. Але хотілося щоб він був поєднаний із карткою фізособи. А це виявляється два різні додатки. Окремо для фізика. Окремо клієнт банка для ФОПА чи юріка. Сподіваюсь все ж таки банк зробить один для всіх, або якесь технічне поєднання.
Ще з мінусів — не вдалося отримати кредит. Довго розглядали документи. Багато всього приносив і надсилав. Звичайно, я недовго працював і, можливо, ще цього недостатньо для банку. Але так і не зрозумів причини відмови у кредиті.
Вкрали гроші
Оплачувала навчання
Дуже вічлива пані на касі і на відділенні всі такі позитивні
Люблю коли все без напрягів швидко і зручно
Угода купівлі квартири пройшла на
Спеціалісти професіонали, все оперативно провели та самі розібралися з нюансами. Рекомендую банк для купівлі квартири
Унікальні депозитні продукти
У інших банків такого не бачив, тож рекомендую поцікавитись і вам
Окремо дякую дівчатам на Шевченкіському відділенні, що порадили і проконсультували. Молодці успіхів вам!
Банк невеликий але хороший
Що стосується мого досвіду, то відкривала там депозит мені дуже сподобалось як парцюють дівчата на відділенні все чітко, швидко — одне задоволення.
Хочу сказати, що умови по депозитам у них хороші, дуже конкурентні і ще помітила, що як тільки у них з’явлється новий цікавий депозит то з часом щось подібне пропонують усі інші, не думаю що це співпадіння. Для мене це ознака професійності!
Это ужас в не банк!будьте осторожны
Неправильный процесс открытия валютной карты
Украли 5000 грн
Оформила депозит
Обрала для себе найбільш вигідний депозит. Оформлення багато часу не зайняло
Все сподобалося
Хороший банк
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
странный персонал
Сначала менеджер банка, которая со мной связывалась по этому вопросу, узнав, что на текущий момент не могу погасить задолженность, достаточно негативно реагировала (кричала), сбросила. После обращения на эл. почту, мне сказали, что поменяют менеджера. Новый менеджер мне так и не позвонил.
Через месяц-полтора, с частного номера звонит парень, Александр, говорит, что представляет РВС банк).
Предложил выгодные условия по закрытию. Попросил его перезвонить через 15 минут, так как был в машине, не удобно было говорить — дословно «Можете тогда вообще не оплачивать» — и сброс звонка. На встречный звонок не ответил.
Сейчас попытка связаться — телеграмм — не вышло, задали вопрос чем могут помочь и испарились.
Звонок на горячую линию — оператор Галина, скорее всего разбудил её, спросила куда отправить реквизиты для погашения задолженности и сбросила)
Не надо, так не надо=)
Самый *** банк. Ниже падать просто некуда.
Ужасный банк
Найвищі відсотки
Невеликий простий і маловідомий банк
Функціоналу не дуже багато, на сайті лише 1 номер для зв’язку, але в цілому чогось ще поганого сказати не можу.
Позитивний досвід
Банк мошенник
20.07.21 в их Вайбер бот бил объявлен курс операций по валюте, что в соответствии с их довольно сложными расчетами, означало +15% услуг к сумме операции, утром, так и сняли, а вот вечером, после объявления о том что сервиси восстановлены и можно продолжать, кто получил отказ, проводя транзакцию в 20:00 сняли уже 25% без всяких предупреждений
В приложении не видно сколько будет комисии, высвечивается сумма с комиссией уже после удачной транзакции
Итого сняли излишней комисии 1860грн
Поддержка ссылается на решение тарифного комитета в 18:00 и публикацию на сайте в 18:00
Никаких намеков, на возврат излишне снятих средств не идёт,
Категорически не рекомендую связываться с этим банком
Сейчас в их тарифах стоит цифра 5%
Банк нагло ворует деньги клиентов