Кредитування в банку, жах

без оцінки
greeka
Відділення за адресою: Львів, вул. Героїв УПА, 76
Нікому і ніколи не рекомендую звертатися в даний банк, а також в жодному разі не брати кредит в цьому банку навіть в розмірі 10 грн! Обслуговування жахливе, відношення до клієнтів залишається бажати кращого, в разі протермінування на тиждень, одразу розпочинаються нав«язливі дзвінки незважаючи на час! Постійні погрози зі сторони банку, безліч погрозлих смс ....і т.п. Дізнатися залишок по кредиту — це написання міліону паперу, дзвінків та походів у відділення! На письмові звернення не відповідають, хамське ставлення — одним словом нікому не рекомендую!!! А також банк в одностороньому порядку змінює відсоткову ставку та нараховує штраф! Платіж зараховується протогям 5-ти днів, постійно потрібно подавати докази сплати, дивно де перебувають гроші до моменту зарахування?
ПУМБ
Доброго дня!
Приносимо вибачення за можливі незручності.
Нагадуємо, що банк ПУМБ завжди своєчасно повідомляє користувачів про майбутню зміну тарифів: pumb.ua/.
Ви можете залишити свій відгук в формі зворотного зв'язку на нашому сайті: pumb.ua/ua/pravda/feedback/. Наші колеги по управління якістю займуться розслідуванням.

Коментарі