Правди всеодно не знайти
PLN | 9.7 | 10.2 |
Після всіх моїх переписок і телефонних розмов, я вже сумніваюсь, чи є в ПУМБі спеціалісти взагалі!
Тим більше, працівники відмовляються признавати свої помилки, а всіляко намагаються доказати протилежне, звалюючи всю провину на клієнта.
10.01.2016 я вчергове залишила на сайті скаргу і копію скарги з довкладаннями документів (так як на сайті довкладання не передбачені), які доказують повну вину працівника, на ел.адресу info@fuib.com. 18 день, а відповіді не видно і не чути. Щоб розібратись в цій справі, потрібно лише бажання допомогти і як максимум 30хвилин, щоб сформувати і прочитати уважно виписки по рахункам і зробити певні висновки. Тим більше, що я неодноразово і описувала і пояснювала детально ситуацію що склалась.Ще раз повторюсь: якщо Ви не знаходите мої заяви про відмову від кредиту які я оформила ВЧАСНО згідно процедури банку, значить працівник, який займався цією справою, їх знищив, щоб приховати і не відповідати за свої помилки, а також, щоб «замести сліди». Цікаво на що розраховував цей працівник? На свою безнаказанність чи на мене, як недосвідченого клієнта? (Більш детальну інформацію надсилаю повторно на електронну адресу info@fuib.com)
Приносим о вибачення за можливі незручності.
Розгляд вашої справи може зайняти певний час. Просимо вас трохи зачекати.
Наші колеги з управління якістю неодмінно з вами зв'яжуться.
Дякуємо за розуміння!