Клієнтоорієнтованість на рівні 0

Здійснювала платіж через мобільний застосунок ПУМБ. Платіж за IBAN. Ввела я IBAN, автоматично підтягнулись ПІБ ФОП та рнокпп (як виявилось неправильний в одній цифрі). Зазвичай перевіряю, тут не перевірила і те, що підтягнулось банком, туди і направилось. Звісно, що платіж підвис, про що я отримала повідомлення. Коли я звернулась у підтримку, то виявилось, що для того, щоб змінити реквізити, треба йти у відділення. Це в епоху діджіталізації ПУМБ успішно крокує в 2000ні, ще й у військовий стан проблему вирішити онлайн неможливо (або ж чекати повернення). На цьому розчарування не закінчилось. Пішла у відділення і виявилось, що зміна реквізитів із комісією і треба написати заяву про зміну реквізитів виключно власноручно. Навіть не заповнити друковану форму, вже не кажучи, що сьогодення диктує такі умови, що все має бути реалізовано онлайн. Тут можна згадати й інклюзивність і т.д. У ПУМБ — її відсутність.
Тобто звичайна зміна 1 цифри в реквізитах зайняла купу часу, ще й підтвердження ніякого не надають, що таку заяву залишив (хіба тільки сам не сфотографуєш). Іншими словами розчарування у ПУМБ.
Полезный комментарий
PUMB 7 серпня 2026, 19:38
Вітаємо! Шкодуємо, що ця ситуація склала у Вас негативне враження про банк. Для уточнення інформації вже пишемо Вам у приватні повідомлення.

PUMB
PUMB
7 серпня 2026, 19:38
Корисний коментар

Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝 / Клієнтоорієнтованість на рівні 0