Проблема вирішена
Галина Іващенко
30 червня 2026 року АТ ПУМБ списав залишок 6 гривень 37 коп. з рахунку, який я відкрила для отримання державної соціальної допомоги для трьох дітей під опікою, за виконавчим провадженням. 3 липня 2026 року наклав обмеження на цей рахунок і в той день туди було зараховано соціальну виплату. 13 липня 2026 року державний виконавець зняв арешт і відправив фізичного листа з постановами про зняття арешту з рахунку. Банк отримав лист 17 липня 2026 року. Я зверталася 18 липня і сьогодні 20 липня і в чат підтримки і на гарячу лінію і писала листи на електронну адресу.
Таке питання: навіщо ви брешете що ви не підключені до автоматизованої системи виконавчих проваджень? Виконавчі провадження про арешт коштів які з’явилися в системі АСВП ви побачили і списали відразу зранку 30 липня 6, 37 грн. і ви чомусь не чекали фізичного листа, а виконавчі провадження про зняття арешту, які з’явилися в системі АСВП ще 13 липня 2026 року ви не бачите і чекаєте фізичний лист від державного виконавця! Повідомлення про те, що він вам прийшов і ви його отримали згідно номеру -трекінгу який мені надав державний виконавець і лежить у вас в канцелярії ви ігноруєте, про те що не має доступу до АСВП брешете. Я написала скаргу на ваше ігнорування в НБУ і якщо сьогодні рахунок не буде розблокований, я буду звертатися далі.
ПУМБ
Вітаємо!

З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо врегулювання ситуації ми надіслали на Вашу анкетну електронну пошту.

Своєю чергою підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства під час надання банківських послуг.
Полезный комментарий
PUMB 20 липня 2026, 18:35
Вітаємо! Нам прикро, що у Вас виникло негативне враження про наш банк. Бачимо, що звернення вже було зафіксовано через інший канал звернень і фахівці вже працюють над ним. Обов’язково повернемось з відповіддю після отримання остаточних результатів.

PUMB
PUMB
20 липня 2026, 18:35
Корисний коментар
22 липня 2026, 11:58
Банк ПУМБ продовжує бездіяльність та обманює опікуна трьох дітей під опікою. Отримала офіційну відповідь від ДВС: арешт знято , банк постанови отримав ! Жодної зворотної відповіді від банку так і не було. В чаті підтримки банку відверте ігнорування, одні шаблонні відписки . Банк просто знущається, але не з мене , а з трьох малолітніх дітей під опікою, бо я є законним представником їх інтересів! Кінцевим бенецифіаром АТ ПУМБ — є Ринат Ахмєтов. Він є також засновником благодійного фонду. Який разючий контраст : позбавляти засобів для існування беззахисних дітей з особливими потребами однією рукою (АТ ПУМБ) і допомагати іншим дітям другою рукою (благодійний фонд) . Цинізм зашкалює!
Arrow186
Arrow186
27 липня 2026, 23:35
Так у чому проблема не порушувати закон і не мати виконавчих проваджень ? І смішно щодо НБУ вони свій інтернет магазин не можуть нормально налаштувати)
29 липня 2026, 21:55
Я не порушувала закони ! В країні війна ! Ви , мабуть, всих по собі судите !

Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝 / Банк ігнорує виконавчі провадження про зняття арешту з рахунку на який зараховується лише державна соціальна допомога на трьох дітей під опікою