Никогда не пользуйтесь пумбом

не зарахована Модерація сайту не підтвердила відгук
snu25620887
Месяц назад банкомат съел карту, сказали небыло света, хотя свет был! Карту возобновить 150 гр, хотя я купил её месяц как. Я просил не блокировать хотя бы карту, и что — через месяц заблокировали типл по моей просьбе!!! Звоню — опять помощи ноль, только по новой заказывай за 150 гр или в банке. Нахожусь в 20 км от линии фронта и ближний банк за 150 км+. За свой счёт не хотят слать, а каждый месяц заказывать карту предлогают))
Полезный комментарий
PUMB 18 липня 2026, 14:27
Вітаємо! Ми бажаємо розібратися у ситуації, що склалася, тому написали Вам у приватні повідомлення для уточнення інформації.

18 липня 2026, 14:12
Цікаво, а нащо фізична карта за 20 км від фронту? Там не те що банкоматів немає, там вже і магазинів де можна розрахуватися хоча б віртуальною картою немає.

Якщо ж час від часу пан має можливість виїхати до «цивілізації» з банкоматами то там поруч скоріш за все і відділення ПУМБа я.

До слова карту можна замовити з доставкою Новою поштою, щоб прям під хату курʼєр привіз якщо проблема самому доїхати до відділення чи поштомату. Я як раз так собі замовляла карту цього місяця.
18 липня 2026, 20:42
Ну у нас практикуют передавать карту замполиту, чтобы он снял деньги или что-то им купил. В основном дядьки под 50 лет такое делают. Возможно так же и у них
19 липня 2026, 5:09
Не знаю жодного довбограя який би це робив, хоча в моєму маленькому підрозділі 50+ це буквально я і ще трохи людей, інші всі молодше. Щоб замполіт щось купив — достатньо перекинути грошей йому на карту, що вочевидь робиться через застосунок, а не передачею фізичної карти.

На БЗВП фізично готівку чи карту окремі люди (не 50+) взводному давали лише перші пару тижнів доки ми не вирішили питання з виходом в інтернет.

До слова якщо людині складно з «цими вашими смартфонами» то вона точно не піде писати відгук на Мінфін. Бо вона про нього тупо не знає не кажучи вже кількість рухів для пошуку сайту в створення відгуку після реєстрації.
19 липня 2026, 11:50
Суть в том, что тут именно проблема в связи, старлинк не выдают и покупают за общак. На каждую хату или позицию его не купить. Генератор, старлинк, топливо, экофложка на каждую хату в которой 3−5 человек не целесообразно брать
25 липня 2026, 8:13
на каждую хату в которой 3−5 человек не целесообразно брать

А замполіту доцільно бігати по всіх хатах, збирати замовлення «що купити» та картки, питати що забрати на НП і брати під це фізичні телефони з встановленим застосунком Нової пошти замість банального призначення іншого отримувача.

Єдине для чого конче необхідна фізична карта це зняття готівки в банкоматі. От в це пояснення я б повірив. А в те що немає змоги переказати гроші на карту замполіта віриться слабо. Можна пройтись до іншої хати де старлінк є.

Але, трясця, я платив карткою в місті куди потім прилетів КАБ і регулярно прилітають навіть фіпіві (це я не про Харків, а про село десь в степах). Можу припустити що в якихось місцях місцеві бізнесмени через свої вірування в міфи про податкову та рептілоїдів чи через напівлегальну роботу і справді не приймають картки і тому треба готівка. Але краще коли про це каже автор, а не ми тут гадаємо що да как.
25 липня 2026, 19:23
Новая почта беру телефон с собой того кому пришла посылка, звонок с новой почты, нажимаю один посылка выдана.
Укрпочта код с смс.
Или приходит сразу на мои данные.

Местные бизнесмены держащие небольшой магазин торгуют леваком, это везде, даже в центральной Украине.
Все об этом знают.
Левак весь только за нал так как магазин покупает весь левак только за нал.
Сигареты без акцизных марок, табак на развес, алкоголь местного нелегального спиртзавода, бытовая химия в шестилитровых бутылках, мотроное масло в бутылках из-под минералки только за нал еще некоторые макароны в мешках, собачий корм только нал.
Нелегальные заправки только нал.
Все остальное карта без проблем.

Есть магазины где просто набирают сумму к оплате на пос терминале и в чеке «бытовая химия» или «хозтовары» на весь нелегальный товар. Никаких нормальных чеков нет.
25 липня 2026, 22:45
Нахера брати чужий телефон якщо є призначення іншого отримувача? Чи в тебе власного телефону немає? Так достатньо звичайної труби. Це хіба що з поштомату без смартфону не забрати (і то невпевнений). До слова як ви дізнаєтеся що посилка прийшла якщо у вас немає ані мобільної мережі, ані старлінку?

Люди з головою для роздумів спокійно продають що завгодно через термінал. Бо змушувати військового мотатися за десятки км щоб зняти готівку явно не здрава ідея: чим простіше витрати гроші тім краще продавцю.
26 липня 2026, 9:58
Я в полтавской области служу :)
Связь нормальная, иногда сбоит.
Не всегда можно изменить получателя, некоторые отправители это блокируют.
Тех, кого словили нельзя отпускать с тцк поэтому идем на уступки если посылка в отделении и я беру их смартфон и получаю их посылки и отдаю им
Тоже самое все покупки в магазинах или аптеках если не могут помочь родные.
Или их нал или карточка или смартфон и иду в магазин делать им покупки.

Как правило покупки это блок левых сигарет за нал в местном магазине торгующим леваком.
26 липня 2026, 10:07
Тех, кого словили нельзя отпускать с тцк поэтому я беру их смартфон и получаю их посылки и отдаю им

А, ну тоді зрозуміло. Але ж ми тут про звичайних військових.

До слова хотів послатися на ваші слова про те що існують непоодинокі випадки коли командування змушує підлеглих віддавати гроші чи навіть картки. І тому дії банку який вимогає від клієнта особисто прийти за новою карткою замість втраченої - вважаю цілком виправданими.
19 липня 2026, 18:50
У меня было так.
Пакет для того что нужно купить.
Карточка в файл ложится.
Рядом с карточкой листок со списком что нужно купить и пин кодом от карты.
Так и ходил в магазин.
Сейчас в другом месте, здесь все нормально.
19 липня 2026, 5:30
До слова якщо банк дізнався про те що клієнт передавав карту третій особі — очевидно що карта буде заблокована, а банк вимагатиме перевипуска карти, можливо з візитом в фізичний офіс.

PUMB
PUMB
18 липня 2026, 14:27
Корисний коментар

Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝 / Никогда не пользуйтесь пумбом