Вимагають додаткові документи для підтвердження статусу військовослужбовця

Проблема вирішена
aliksays
Сьогодні спробував податися на кредитні канікули

Надіслав форму 5, фото військового квитка де видно, коли мене було зараховано до військової частини і сторінки 1−5 (як написала представник служби підтримки)

Документів виявилося недостатньо. Виявляється, у формі 5 має бути вказано дату призову — питання, а для чого, якщо ви маєте фото військового квитка?
Відповідь — Є відмітка від військової частини, але відсутня відмітка про дату початку служби.

У військовому квитку вказано — дату зарахування до списків військової частини, номер наказу. Це підкріплено гербовою печаткою військової частини.

Виникає питання — чому цих даних банку виявляється недостатньо, коли в тому ж Універсал банк таких проблем не виникає?
ПУМБ
Вітаємо! Ми обов'язково перевіримо описану ситуацію та надамо Вам зворотний зв'язок.
Полезный комментарий
PUMB 5 червня 2026, 20:44
Вітаємо! Дякуємо за очікування!
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію щодо врегулювання ситуації Вам було надано на Вашу ел.пошту.
Своєю чергою підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства під час надання банківських послуг.

PUMB
PUMB
5 червня 2026, 20:44
Корисний коментар
Вітаємо! Дякуємо за очікування!

Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝 / Вимагають додаткові документи для підтвердження статусу військовослужбовця