*** банк олігарха Ахметова!!!

Банк ПУМБ відкрив мені дебетову картку вже під час введення в Україні військового стану без наявного фото в паспорті -книжечці по досягненню 25- 45- річного віку. Потім внаслідок шахрайських дій третіх осіб банк без мого підтвердження списав з моєї карти значну суму коштів. Завдяки виключно поліції і кіберполіції (адже банк ПУМБ відмовлявся повертати мені списані шахрайським способом кошти) гроші мені було повернуто, але картку банк ПУМБ заблокував, а гроші, які залишились на карті, почав списувати без попередження в рахунок оплати за касове обслуговування. При моїй вимозі повернути кошти — банк сказав, що немає фото в паспорті по досягненню 25- 45-річнгго віку, хоча картку без такого фото відкрив. Банк не дотримується існуючого законодавства, адже Паспорт-книжечка без вклеєної фотокартки після досягнення 25- чи 45-річного віку вважається дійсним на період дії воєнного стану. Ця норма закріплена Постановою Кабінету Міністрів України № 1202, яка дозволяє не вклеювати нові фото під час війни.На період воєнного стану: Документ є абсолютно законним і ним можна користуватися для посвідчення особи, відкриття банківських рахунків чи отримання послуг
НБУ покриває банк Ахметова, бо це ж є самий найвпливовіший олігарх України, який став таким завдяки обкраданню простогг народу!!! ГАНЬБА банку Ахметова ПУМБу!!! Незаконно наживається на копійках народу!!!
ПУМБ
Вітаємо! Ми бажаємо більш детально все перевірити та розібратися в даній ситуації, тому написали Вам в особисті повідомлення для уточнення даних.

Коментарі