Некомпетентність відділу фін моніторингу банку

Заблокували мені рахунок, тому що підозріла була транзакція зі слів банку. Надав всі документи. Мені відповіли, що опрацювання до 3-х діб, якщо тяжкий випадок до 30 днів. Проходить 10 днів, пишу в підтримку банку, а мені відповідають: «у Вас є підозрілі транзакції надайте документи». Я відповідаю що вже надавав, але мене запевняють що нічого не отримали. Дублюю всі запрошені документи. Кажуть на протязі 3-х діб розглянемо. Проходить ще тиждень. Пишуть з тех підтримки банку. У Вас є підозрілі зарахування надайте документи. Я відповідаю, що вже двічі все надав. Кажуть що нічого не бачили і в чаті з тех підтримкою нічого немає. Хоча коли надпис даю документи завжди відповідають що все направили на відділ фін моніторингу. Надаю документи 3-й раз. Пишу сам через 4 дні(а саме сьогодні). Мені відповідають що документів не бачили і я нічого не надавав. Зараз подаю документи 4-раз, але вже відчуваю, що через пару днів напишу в тех підтримку і мені дадуть відповідь що нічого не бачили і я не відправляв.
ПУМБ
Вітаємо! Бачимо, що Ваша ситуація була зафіксована і перебуває на розгляді профільного відділу. Також, написали Вам в особистсі повідомлення для уточнення деталей.
Полезный комментарий
PUMB 31 березня 2026, 9:21
Вітаємо!
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію щодо врегулювання ситуації ми надіслали на Вашу анкетну електронну пошту. Своєю чергою підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства під час надання банківських послуг.

28 березня 2026, 14:34
Мені ніхто не писав з Вашого банку. Я завжди сам пишу
30 березня 2026, 18:26
Вони такі. оце вас вляпало (.
30 березня 2026, 19:06
Та це капець
30 березня 2026, 19:06
Як раніше і писав і основному дописі. Сьогодні написали з банку, що вони не бачили підтвердження! І треба ще раз надіслати! Це виходить вже 5-й раз буду надсилати. А ще, заблокована дебетова картка і викрадені кошти банком для 2-х розстрочок, які я відкривав у банку. Тепер будуть у мене прострочені платежі за виною банку. Куди дивиться мінфін з таких відношенням до клієнтів банку. Виходить тільки єдиний вихід це писати заяву до поліції за викрадення коштів працівниками фін моніторингу
31 березня 2026, 9:21
Корисний коментар
Вітаємо!
31 березня 2026, 11:59
Щось не схоже, факти інщі
natashaGra
natashaGra
8 квітня 2026, 19:54
Там у них в приложение буйным цветом цветет распостранение персональных даных клиентов в пдф варианте договора через вайбер/телеграм- случайно смахни непонятно где данные окажутся. Хотя как бы вариант дог депоз клиента и клиент должен свой жкщемпляр получить сам. Зато копипастить прям хлебом не корми этому банку и еще ответы не по смыслу
13 квітня 2026, 14:45
Афігєть
13 квітня 2026, 14:45
13.03 працівники банку заблокували мені рахунок і викрали гроші з рахунку (кажуть що заморозили, але на рахунку їх немає) Одна сума на 1700 грн, а друга на 1990 грн. Я надавав всі документи, а точніше надавав документи через чат 7 разів та через пошту. На електронній пошті чи читають листи чи ні не знаю, але за місяць не було жодної відповіді. Телефонував на гарячу лінію 25.03 обіця єли відповісти через 3 дні, але нажаль ніякої відповіді не отримав. Якщо писати в месенджер в підтримку, там відповідь тільки одна: «надайте документи по транзакціям» хоча їх я надавав вже 7 разів. За правилами банку блокування може бути тільки 30 днів, вже йде 31-й і розблоковувати не хочуть. Пишуть щоб я повернув кошти отримувачу. Це зараз така схема у шахраїв і співробітники банку зацікавлені у викраденні коштів і звичайних людей. Якщо хтось це читає, то прийміть міри. Хоча я вже писав сюди запит, але ніякої допомоги нажаль не було
14 квітня 2026, 10:25
Вітаємо! Вам була надана відповідь щодо врегулювання ситуації на ел.пошту 16.03.26. Також, сьогодні ми продублювали лист. Будь ласка, перевірте ще папку Спам.

Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝 / Некомпетентність відділу фін моніторингу банку