Замовлення валюти

Працівники КНЦ під час звернення вказали що в них можна здійснити онлайн обмін фунтів, відкрив рахунок і зробив обмін, курс ± цікавить, але цікаво почалось коли я хочу їх замовити онлайн щоб забрати в касі, онлайн це не можна, ок дайте номер у відділення, також не можна, ок, а як тоді?
Чалапайте в банк і так замовляйте, але якщо мені потрібно їхати в банк що тоді?
Ми не знаємо, номеру не скажемо і фунтів не замовимо (це пишуть в чаті).
Телефоную в банк там пані каже що фунтів не можна, а інші валюти можна замовити, уточніть і злоті можна? Каже так, а в чаті написали що ні, сюр.
Ок якщо не можна онлайн то який пункт договору це регламентує?
Вони не знають)
Цікаво що напишуть по скарі *202603−9435*.
ПУМБ
Вітаємо! Ми бажаємо це детально перевірити, тому написали Вам у приватні повідомлення. Будемо очікувати на вашу відповідь.
Полезный комментарий
PUMB 15 квітня 2026, 14:24
Вітаємо!
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію щодо врегулювання ситуації ми надіслали на Вашу анкетну ел.пошту. Своєю чергою підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства під час надання банківських послуг.

21 березня 2026, 8:13
Можно заказать только злотые ,евро и доллар. Все экзотические валюты под вопросом. В отделениях около границы можно часто найти валюту соседних стран. Но вам лучше обратиться в обменники там больше шансов найти валюту. При покупке пусть смотрят все в уф много купюр с повреждениями которые не видно
21 березня 2026, 8:25
По факту если есть экзотическая валюта в отделении вам ее продадут. Если можно заказать с хранилища в отделение вам ее привезут.
PUMB
PUMB