Diaznozavr 20 березня 2026, 13:56
Я користувач Android, Apple ID в мене немає і ніколи не було.Шахраї без моєї згоди і підтвердження неодноразово знімали кошти з моєї карти, це було замасковано під технічно неможливу підписку Apple з дивним найменуванням компанії, в службу підтримки Apple я також не можу звернутись через те, що я ніколи не була зареєстрована там, відповідно я не є клієнтом їхнього сервісу, отже, я технічно не могла оформлювати ніяких підписок і здійснювати там покупки, ніякі особисті дані зі власної згоди я теж нікому не надавала, отже, це шахрайські дії. Пумб відмовляється оформлювати чарджбек. Скарга в НБУ вже подана.
ПУМБ
PUMB 20 березня 2026, 17:20
Вітаємо! Ми бажаємо детально перевірити ці операції, тому просимо відповісти нам в приватні повідомлення щодо уточнення даних. Будемо вдячні за відповідь.

SergeyNina
SergeyNina
21 березня 2026, 8:10
Это не apple, а мошенники. Мошенники делают подписки маскирующиеся под Фейсбук, инстаграмм, apple для воровства денег. Они оформили подписку на вашу карту и снимали деньги по подписке. Увы, если платежная система не станет на сторону клиентов то шансы вернуть деньги околонулевые.

EUR 50.3 51

EUR 50.3 51
Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝 / Банк Пумб відмовляє мені у відшкодуванні коштів через несанкціоновані платежі і не надає технічних доказів моєї неправоти