Обіцяють добу на вирішення питання, а закривають рахунок за годину

08.03 збирав кошти на день народження колезі на власну картку (сума близько 5к грн). Через кількість переказів банк заблокував рахунок. Я одразу звернувся в підтримку, надав довідку про доходи та пояснення.
Наступного ранку банк попросив додаткові докази щодо переказів з NovaPay. Оскільки я працівник «Нової Пошти» і отримую туди зарплату, я пояснив це і погодився надати відповідну довідку протягом кількох годин (підтримка запевнила, що в мене є понад доба на це).
Проте вже за годину, не чекаючи моїх документів, банк в односторонньому порядку розірвав відносини. Навіщо тоді імітувати діалог, запитувати додаткові пояснення та витрачати час клієнта, якщо рішення вже прийняте?
ПУМБ
Вітаємо!

Ми бажаємо детальніше ознайомитися та розібратися в ситуації, про яку Ви вказали у відгуку. Після проведення перевірки ми обов'язково надамо Вам зворотній зв'язок.
Полезный комментарий
PUMB 24 березня 2026, 21:00
Вітаємо! З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію щодо врегулювання ситуації ми надіслали на Вашу ел.пошту. Своєю чергою підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства під час надання банківських послуг.

SergeyNina
SergeyNina
14 березня 2026, 14:09
Требуйте пересмотра решения и уведомите своего работодателя.
1financier
1financier
16 березня 2026, 7:26
Цікавий підхід. Отримувати зарплатню на картку НоваПей, а збирати на подарунок колезі на картку Пумба.
16 березня 2026, 18:55
Жеякі
16 березня 2026, 18:56
Деякі банки беруть комісію за переказ в небанківські установи, тому рішення логічне
PUMB
PUMB
24 березня 2026, 21:00
Корисний коментар

Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝 / Обіцяють добу на вирішення питання, а закривають рахунок за годину