Банк присвоїв соціальні виплати собі.

Михайло Медведев 8 лютого 2026, 21:15
Я інвалід дитинства першої групи. Соціальні кошти які мені виплачує держава банк решив оставити собі. Ніяких рухів по рахунку не було, тільки державні виплати, актуалізацію пройшов, а з мене все одно знущаються, я маломобільний чоловік, ледве виїхав з окупованих територій і не маю не фізичних не фінансових можливостей приїхати до відділення. Люди благаю, як що можете обходить цей банк стороною, вчитись на чужих помилках.
ПУМБ
PUMB 9 лютого 2026, 11:40
Вітаємо!
Прикро, що у Вас виникло негативне враження про наш банк. Ми проведемо перевірку та обов’язково надамо Вам зворотний звʼязок.
Полезный комментарий
PUMB 11 лютого 2026, 18:33

Вітаємо!
З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію щодо врегулювання ситуації ми надіслали на Вашу анкетну електронну пошту. Своєю чергою підкреслюємо, що ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства під час надання банківських послуг.

Недорого Отзывы
Недорого Отзывы
8 лютого 2026, 21:42
«Я інвалід дитинства» и до сих пор не научился справляться с проблемами?
PUMB
PUMB
11 лютого 2026, 18:33
Полезный комментарий

Валерка Котовский
Валерка Котовский
14 лютого 2026, 8:38
Как составить иск в суд на ПУМБ как раз таки я расписал у себя в блоге, действуйте, через суд я уверен вы отсудите минимум тысяч 50 у банка за то что он сделал:) Это моральна шкода, оставить человека без средств для существования.
natashaGra
natashaGra
16 лютого 2026, 12:29
Последнее предложение в копипасте банка явно не для этой ситуации. Если б придердивались законов то было бы и инклюзивность в отделениях и нормальное приложение для клиентов с ограниченными возможностями. К сожалению банк которыц раньше был на уровне +/- приват ооочень быстро и сильно катится вниз и никакой копипаст здесь уже банку не поможет

Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝 / Банк присвоїв соціальні виплати собі.