Заблокували додаток , кажуть поганий інтернет , щоб йшов у віділення

Pihvasta 1 грудня 2025, 19:40
Мене не пускає в додаток, код правильний, оператор каже звертатися у відділення бо мене заблоковано у цілях моєї безпеки. Відео на камеру робив, пише поганий інтернет але це чушь, в мене 1 ГБ оптоволокно, на кількох пристроях пробував входити. Зараз нема можливості через роботу, графік відділень і вимкнення електрики з тривогами звернутися особисто.М. Запоріжжя. Призупиняти розстрочки і кредити не хочуть, але при цьому зайти в додаток погасити не дає, через кілька діб вже штрафи підуть. При цьому Я не займаюся ніякими операціями з грошима і не звертався з приводу блокування чи крадіжки, в мене навіть фізичної картки нема. Я чисто плачу комуналку і розстрочки за техніку, усе. Ніяких підстав на блокування задля мого захисту не було. Тут навпаки вирішили мене на гроші (штрафи розвести) за те що Я не внесу платіж через дві доби. Ладно якби просто перекази чи щось таке заблокували, вони мені і не потрібні, але тут просто в додаток не пускає задля оплат по рахунка розстрочок, і так просто надати доступ рахунків ніхто не може, тому штрафу не уникнути
ПУМБ
PUMB 1 грудня 2025, 21:18
Вітаємо!

Шкодуємо, що у Вас склалося негативне враження про наш банк. Ваше звернення вже зафіксоване, і наші фахівці наразі працюють над його вирішенням. Ми обов’язково надамо відповідь після отримання остаточних результатів.

Валерка Котовский
Валерка Котовский
2 грудня 2025, 10:52
Как составить иск в суд на банк через электронный суд я расписал у себя в блоге, суд поможет возобновить и плохой интернет и вернуть вам заблокированные банком деньги умножив их х2 в сумме:) Пользуйтесь:)

USD 42 42.6

USD 42 42.6
Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝 / Заблокували додаток , кажуть поганий інтернет , щоб йшов у віділення