Блокування рахунку ФОП без належних підстав

Проблема вирішена
Тетяна Лень 10 жовтня 2025, 23:18
ФОП Лень Тетяна Михайлівна.
Прошу звернути увагу на неправомірні дії банку ПУМБ щодо блокування мого ФОП-рахунку.
Банк заблокував рахунок та кошти, посилаючись на нібито скаргу від клієнта про повернення коштів, хоча мною було надано всі підтверджуючі документи, які підтверджують законність отриманих платежів та виконання зобов’язань.

Незважаючи на надані пояснення та документи, рахунок залишається заблокованим, а банк не надає конкретного рішення щодо розблокування. Прошу розібратися в ситуації, надати правову оцінку діям банку та сприяти відновленню доступу до моїх коштів.
ПУМБ
PUMB 11 жовтня 2025, 10:52
Вітаємо! Ми все перевіримо та неодмінно надамо зворотний зв'язок з приводу звернення.
Полезный комментарий
PUMB 13 жовтня 2025, 17:18
Вітаємо! Дякуємо за очікування!

Ми перевірили інформацію, зазначену у Вашому відгуку, та повідомляємо, що рахунки були розблоковані й доступні для користування.

SergeyNina
SergeyNina
11 жовтня 2025, 0:24
Попросите клиента от которого «жалоба» связаться с поддержкой пумб и объяснить что жалобы нет от него.
natashaGra
natashaGra
11 жовтня 2025, 14:36
Маловероятно что такое обращение вообще на банк подействует. Похоже пумб с абанка скопировал отношение к клиентам. Здесь скорее всего надо с юристом консультироваться, писать в нбу и обращаться в суд
12 жовтня 2025, 14:42
Как составить иск на банк расписал у себя в блоге, так же расписал как безопасно продать криптовалюту чтобы не получить грязные деньги со взломанных банков на счёт.
PUMB
PUMB
13 жовтня 2025, 17:18
Корисний коментар
Вітаємо! Дякуємо за очікування!

15 жовтня 2025, 10:05
Конечно, ато жахнули бы вас по полной:)

USD 42 42.6

USD 42 42.6
Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝 / Блокування рахунку ФОП без належних підстав