Переказ коштів з міжнародного банку на ПУМБ

Helen2804P 8 вересня 2025, 22:45
Вже більше 3х років користуюся послугами ПУМБ банком. І було все супер, все мене влаштовувало, поки два тижні тому не потрапила в неприємну ситуацію. Відбувся переказ коштів з англійського банку на пряму, без проміжних банків. На сьогоднішній день гроші не зараховані, англійський банк надає всю інформацію (МТ навіть) що кошти зараховані були і були доставлені, ПУМБ стверджує, що немає грошового покриття, хоча якесь повідомлення ніби є. Планую звертатися до адвоката.
ПУМБ
9 вересня 2025, 14:04
Вітаємо!

Ми бажаємо детальніше ознайомитися та розібратися з ситуацією, про яку Ви вказали у відгуку, саме тому, написали Вам у приватні повідомлення для уточнення даних.
Полезный комментарий
PUMB 11 вересня 2025, 16:02
Вітаємо!

З урахуванням режиму банківської таємниці інформація щодо обслуговування клієнтського рахунку не може бути надана в публічний простір. Усю необхідну інформацію, щодо щодо запиту ми надали в приватні повідомлення. В свою чергу підкреслюємо, що АТ «ПУМБ» дотримується всіх вимог чинного законодавства при наданні банківських послуг.

natashaGra
natashaGra
9 вересня 2025, 12:07
Да уж как-то запутано все в пумб. Хотя почти 200 процентов ответ будет копипаст про режим банк тайны и ничего конкретного
PUMB
PUMB
11 вересня 2025, 16:02
Корисний коментар

USD 42 42.6

USD 42 42.6
Головна / Банки України 🏦 / ПУМБ 💰 / Відгуки про ПУМБ 📝 / Переказ коштів з міжнародного банку на ПУМБ